4 tipuri de genți pe care să le ai în colecția ta

4 tipuri de genți pe care să le ai în colecția ta

Geanta este accesoriul neprețuit și de nelipsit pentru orice femeie. Fie că o porți doar la ocazii sau în viața de zi cu zi, sunt sigură că și tu ai măcar o geantă în colecția ta. Ei bine, azi îți voi prezenta patru tipuri de genți pe care să le ai în colecția ta. Pentru fiecare tip de geantă pe care ți-l voi prezenta am ales câte o geantă reprezentativă, de pe site-ul We Velvet, unde am găsit o mulțime de modele deosebite.

4 tipuri de genți pe care să le adaugi la colecția ta

Geantă casual

Dacă obișnuiești să porți ținute casual, atunci o geantă din această categorie este must-have. Este un model extrem de versatil, pe care îl poți adapta ținutelor de zi cu zi. Pe site am găsit modele diverse, într-o varietate de culori. Așadar, îți poți alege o geantă casual pe care să o asortezi ușor ținutelor tale obișnuite.

Geantă office

Geanta office este ideală pentru femeia care călătorește mult sau care are nevoie de o geantă încăpătoare, versatilă, care să îi permită să poarte cu ea toate obiectele și accesoriile care îi sunt necesare pe parcursul zilei.

Rucsac

Rucsacul este o geantă extrem de versatilă, putând fi asortat cu ușurință la diverse ținute. Este foarte practic și comod. Numeroase femei preferă să poarte un rucsac, decât o geantă de mână sau de umăr, deoarece le permite să aibă la ele toate obiectele necesare, fără a duce toată greutatea lor pe o singură mână. De la modele sport la modele elegante, găsești tot ce vrei pe We Velvet. În plus, găsești atât modele de dimensiuni mici sau medii, cât și mari.

Poșetă clutch

O poșetă ideală pentru ocaziile speciale la care participi este poșeta clutch. Datorită designului, poșeta clutch completează de minune o ținută elegantă și fermecătoare. O poți ține în mână sau pe umăr, datorită curelei de tip lanț.

Acestea sunt cele patru tipuri de genți pe care orice femeie ar fi bine să le aibă în colecția ei. Tu ce tip de geantă porți cel mai des? Ai toate aceste patru tipuri de genți?

10 thoughts on “4 tipuri de genți pe care să le ai în colecția ta

  1. Perfect punctat. Pentru fiecare context avem nevoie de un anumit tip de geanta. Îmi place mult modelul office, mi o voi lua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: