Creștem și învățăm împreună

creștem și învățăm împreună

Cum gestionăm teama de eșec?

4 – 10 decembrie 2020

Încă din copilărie suntem învățați să fim cât mai competitivi, să avem rezultate cât mai bune la școală sau în activitatea socio-profesională, să ne raportăm doar la succes fără să știm cum ar trebui să gestionăm eșecul sau teama de eșec, și asta facem și cu copiii noștri. Ce facem cu așteptările noastre, cât sunt ele de realiste, vom fi oare judecați, ce va spune lumea despre eșecurile noastre sau ale copiilor noștri, merită să încercăm de fiecare dată să fim perseverenți și să nu ne lăsăm afectați de consecințele eșecului? Cu siguranță această mentalitate o transmitem și copiilor noștri.

Indiferent că vorbim despre relația părinte – copil, relația cu partenerul de cuplu sau vorbim despre activitatea noastră socio-profesională, felul în care ne raportăm la eșec sau la realizărileși așteptările noastre, ne definesc rolurile și tiparele relaționale și comportamentale în viața de zi cu zi.

În perioada 4 – 10 decembrie, pe pagina de Facebook, vom învăța să gestionăm teama de eșec, să înțelegem cum ne putem raporta la dezamăgiri, cum asimilăm eșecul și ce trebuie să învățăm din fiecare experiență de viață, alături de invitații noștri (psihologi, specialiști în parenting, psihoterapeuți, coach, traineri).

Totodată am pregătit și o selecție de recomandări de carte – titluri care vor beneficia în această perioada de o reducere de 30% pe www.edituraherald.ro.

8 thoughts on “Creștem și învățăm împreună

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.