Idei cadouri de Crăciun pentru iarna 2020

Idei cadouri de Crăciun pentru iarna 2020

Iată că am ajuns și în Luna Cadourilor. Cu toate că a fost un an ciudat, mie mi se pare că a zburat timpul și în acest an și încă sunt surprinsă că suntem deja în luna decembrie. După ce anul trecut am luat din timp cadouri de Crăciun și am văzut că e foarte bine așa și lipsit de stres, anul acesta am fost și mai harnică. La mine, cadourile sunt pregătite deja de o lună. Știu că în acest an suntem fără prea mari speranțe de a petrece sărbătorile cu cei dragi, însă, chiar și așa, cu toții avem persoane dragi cărora le vom oferi chiar și un mic cadou, cât să arătăm că ne-am gândit la ele. Eu vreau să vă ajut cu câteva idei de cadouri de Crăciun.

Cadouri de Crăciun pentru copii

Pentru că anul acesta am evitat pe cât s-a putut de mult să ne plimbăm prin magazinele fizice, mi-am îndreptat toată atenția spre online. Știu că magazinele sunt deschise, însă sunt total lipsită de orice plăcere de a mă plimba cu orele purtând mască. Așadar, majoritatea cadourilor pentru acest Crăciun le-am comandat de pe Notino. Chiar și Denisei i-am asigurat o parte din cadou de acolo, pentru că am găsit câteva idei foarte drăguțe de cadouri de Crăciun pentru copii pe Notino. Ba chiar trebuie să recunosc că nu este prima dată când îi cumpăr Denisei cadouri de la Notino.

Pentru acest an am ales apa de toaletă EP Line Frozen. Ei chiar îi place filmul și a avut și diverse jucării și figurine cu celebrele personaje, astfel că m-am gândit că un parfum cu personajele Frozen va fi pe gustul ei. Însă vestea bună este că în această categorie de cadouri de Crăciun pentru copii găsiți diverse parfumuri cu personaje din diferite animații, atât pentru fete, cât și pentru băieți. Găsiți și seturi cadou, formate, de exemplu, dintr-o apă de toaletă și casetă pentru mâncare. Eu am renunțat la ideea unui astfel de set de data aceasta, deoarece îi luasem deja de ziua ei, în urmă cu un an. Mai puteți opta pentru diverse geluri de duș pentru copii, seturi de cosmetice sau seturi pentru igiena dentară.

Cadouri de Crăciun pentru ea

Sunt sigură că toți aveți o „ea” importantă în viața voastră, fie că este vorba despre parteneră, mamă, bunică, soră, prietenă, nașă sau nepoată. Ei bine, în ceea ce privește categoria de cadouri de Crăciun pentru ea, aici opțiunile sunt numeroase. De la produse de igienă dentară, la produse pentru igiena corpului, îngrijirea părului, a tenului, produse de machiaj și parfumuri, opțiunile sunt foarte multe.

Desigur, prima tentație ar fi un parfum. Există numeroase branduri celebre care au parfumuri nu doar deosebit de plăcute la miros, ci și foarte frumos ambalate, ideale pentru a fi oferite cadou. Însă, dacă vă doriți un cadou mai modest, sau dacă nu cunoașteți foarte bine preferințele „ei” în materie de parfumuri, atunci puteți opta pentru un set cadou.

Și în ceea ce privește seturile cadou pentru ea, aveți nenumărate opțiuni dintre care să alegeți. De la seturi care conțin geluri de duș, la seturi care conțin produse de make-up, de la cele mai avantajoase la cele mai scumpe branduri, găsiți o mulțime de variante de seturi potrivite pentru a fi oferite cadou de Crăciun acelei femei deosebite din viața voastră. În general, eu optez pentru seturi cadou marca Ziaja, Dermacol sau Dove, având încredere că sunt produse bune, pe care și eu le folosesc și le recomand oricui.

Voi ce cadouri de Crăciun luați în acest an? Le-ați pregătit deja? Ați optat pentru cumpărături în magazine fizice sau online?

8 thoughts on “Idei cadouri de Crăciun pentru iarna 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.