Femme Luxe ne face toamna mai frumoasă

Femme Luxe ne face toamna mai frumoasă

Vă spuneam recent că am comandat pantaloni pentru Denisa de la Femme Luxe. Ne-au plăcut atât de mult, încât am mai pus o comandă pentru încă două perechi din categoria Trousers. În plus, mi-am luat și mie un set. Ca de obicei, comanda a ajuns foarte repede, prin curier, iar produsele sunt excelente, pe măsura așteptărilor noastre. Mă bucur că deja îi pot lua și Denisei haine de pe site, deoarece am încredere în calitatea lor și știu că vor arăta la fel de bine și după câteva (multe) purtări.

Un alt motiv pentru care am ales să îi comand pantaloni de la Femme Luxe este că sunt groși și confortabili, iar partea de jos este prevăzută cu un elastic, astfel că îi poate purta chiar dacă îi sunt puțin lungi. Acum are deja patru perechi de pantaloni de la Femme Luxe, fiecare de altă culoare. Dar m-am lungit destul, așa că haideți să vă arăt exact ce am luat în cea mai recentă comandă.

Două perechi de pantaloni pentru Denisa

Data trecută îi luasem Denisei tot două perechi de pantaloni, una roz și una piersică. De această dată, am optat pentru același model, știind că îi vor fi buni. Am ales verde închis și cafeniu. Ambele perechi îi sunt bune, deși puțin lungi. Modelul în sine este larg, astfel că știam din start că îi vor fi și puțin largi. Însă sunt perfecți atât pentru statul la ore (online, desigur), cât și pentru activitățile sportive. Spun asta deoarece, în urma unor ședințe de fizioterapie, a început să facă sport și gimnastică medicală acasă.

Având în vedere că de aproape un an stă mai mult în casă, este necesar să aibă mai multă activitate fizică, iar pantalonii de la Femme Luxe sunt perfecți în acest context. Asta deoarece sunt extrem de confortabili și o ajută să se miște în voie.

Modelul Tan Cuffed Joggers – Lizzie are o culoare cafenie tare plăcută. Acești pantaloni sunt prevăzuți cu elastic la glezne și cu elastic și șnur în talie, pentru o mai bună fixare. În plus, au buzunare laterale.

Identic cu modelul anterior, modelul Dark Green Cuffed Joggers – Lizzie are o culoare verde închis. Deși i-am luat și roz, piersică și cafeniu, am decis să aleg și o pereche de pantaloni într-o culoare mai închisă, doar știți și voi cât de ușor se murdăresc hainele copiilor, nu?

Set loungewear pentru mine

De fiecare dată când intru pe site, navighez prin diverse categorii, printre care Jeans sau Bodysuits. Recunosc că mai arunc câte o privire și la T-shirts sau Corset Dress, deși în sezonul rece nu prea iau haine de vară. Însă una dintre categoriile mele preferate, din care îmi iau adeseori câte ceva, este aceea de Loungewear.

Pusesem ochii pe setul Brown Ribbed Belted Loungewear Set – Asia de multă vreme, însă tot am evitat să îl iau. Cumva, aveam o reținere că nu îmi va plăcea cum stă pe mine din cauza designului. Și, deși este disponibil și pe negru, eu am optat pentru maro. Adevărul este că în ultimele luni am cam evitat să îmi iau haine negre, doar în cazuri excepționale am luat.

Setul este format dintr-o pereche de pantaloni și o bluză cu mâneci lungi și decolteu în V. Bluza este prevăzută cu un cordon, care îi completează aspectul. Setul este dintr-un material subțire și delicat la atingere, ceea ce îl face foarte confortabil. Totuși, fiind atât de subțire, nu îl voi putea purta până la primăvară, mai ales că nu mă împac deloc bine cu frigul.

Deși am evitat atât de mult timp să iau acest set, mă bucur că l-am luat. Îmi place tare mult cum arată și mă simt super în el. Cât despre culoare, deși nu prea port maro, la acest set mi se pare că se potrivește de minune culoarea aceasta. Mă gândesc chiar să îmi mai iau un astfel de set pe verde.

Încă o comandă reușită pe Femme Luxe

Acestea au fost produsele din cea mai recentă comandă de la Femme Luxe. Eu zic că am reușit să alegem haine frumoase și confortabile atât pentru mine, cât și pentru Denisa. Voi ce părere aveți? Vă plac alegerile noastre? Noi cu siguranță vom mai lua haine de pe site, iar Denisa deja așteaptă cu nerăbdare să mai crească puțin, să îi pot lua și alte haine de la Femme Luxe, nu doar pantaloni.

8 thoughts on “Femme Luxe ne face toamna mai frumoasă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.