Centrul de cafea – Cafea Plus din Suceava – aici găsești gustul cafelei adevărate!

cafea plus

Centrul de cafea – Cafea Plus din Suceava poate fi reperul tău în cazul în care simți un dor imens vizazi de gustul cafelei adevărate. Aici găsești o mulțime de sortimente de cafea boabe, dar și cafea instant și chiar cafea Ginseng. Nu te speria dacă nu ești din Suceava sau din apropierea ei, centrul de cafea în cauză activează și în mediul online pe cafeaplus.ro.

Experții de centrul de cafea – Cafea Plus sunt axați atât pe comercializarea sortimentelor interesante de cafea și ceai, cât și pe partea de servicii conexe. Ei dispun de un service specializat în cadrul căruia îți pot repara aparatul de cafea – piesele de schimb le poți achiziționa de asemenea tot de la ei. Atât de multe avantaje într-un singur nume, despre care trebuie să afli mai multe neapărat.

Achiziționează de pe cafeaplus.ro sortimentul de cafea de interes pentru tine!

După cum spuneam și mai devreme, cafeaplus.ro este magazinul online oficial al centrului de cafea Cafea Plus pe care ți-l recomand să îl folosești dacă nu ești din apropierea Sucevei. Dacă îți dorești cu adevărat să resimți gustul cafelei adevărate, gustul unui sortiment de cafea boabe prăjite cu grijă, atunci alege din produsele propuse pe cafeaplus.ro.

Cafea Plus

Poți achiziționa de aici cafea boabe Mattina Clasic, Mattina Barista, Mattina Maestro și chiar cafea boabe din gama Tigro: Andante, Allegro și Vivace.

Să știi că nu doar cafeaua pe care o achiziționezi este importantă, ci și aparatul de cafea pe care îl folosești. Cei de la Cafea Plus îți oferă diversitate și la capitolul aparate de cafea. De aici poți achiziționa atât espressoare, cât și aparate noi, automate de cafea second hand, automate mixte și chiar filtre profesionale. Accesează cafeaplus.ro pentru a afla despre ce este vorba mai exact. Bineînțeles, nu uita să alegi din stocul disponibil aparatul de cafea perfect pentru nevoile tale.

Dacă vorbim de espressoare pentru spațiile Horeca, atunci ar fi bine ca experții de la centrul de cafea să îți regleze râșnița în funcție de intensitatea cafelei și multe alte aspecte asemenea. Nu uita să iei legătura cu ei – pot interveni acolo unde ai nevoie de ei, disponibili pentru deplasări.

Date de contact Cafea Plus

Sediul centrului de cafea Cafea Plus este pe strada Ștrandului, nr. 20, Suceava. Pentru mai multe detalii ia legătură cu personalul prin e-mail: comercial(at)cafeaplus.ro / tehnic(at)cafeaplus.ro sau prin apel telefonic: 0754 417 342 (pentru vânzări aparate), 0744 298 362 (pentru vânzări piese).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: