Adio, zahăr! – Molly Carmel

Adio, zahăr! – Molly Carmel

Cred că sunt foarte puțini oameni care să refuze ceva dulce. Zahărul este, categoric, parte din viețile noastre, ale tuturor. Dacă și tu consumi diverse alimente care conțin zahăr și ai ajuns într-un punct în care să consideri că este necesar să schimbi ceva în alimentația ta, atunci cartea „Adio, zahăr!” este pentru tine. Mai mult, chiar, cartea promite nu doar să te ajute să rupi relația ta cu zahărul, ci și să renunți complet la diete și să dai jos câteva kilograme.

Sună bine, nu-i așa? Sunt sigură că toți am avut momente în care am fost tentați să testăm o nouă dietă, să facem mai multă mișcare sau să găsim orice soluție pentru a scăpa de kilogramele în plus și a fi mai sănătoși. Însă, conform autoarei Molly Carmel, unul dintre cele mai nocive lucruri de care nu suntem conștienți este zahărul. Și asta nu pentru că am consuma zahăr cu lingura – sunt sigură că nu faci asta! – ci pentru că numeroase alimente, legume și fructe conțin zahăr. Tocmai din acest motiv, ajungem adeseori să consumăm o cantitate mult peste cea recomandată.

Adio, zahăr! – cartea care te sprijină în drumul tău spre sănătate

Structurată în patru părți și șaisprezece capitole, cartea promite să ajute cititorul să elimine zahărul din dieta zilnică. Pentru a te ajuta în acest sens, autoarea vine cu argumente științifice și te încurajează cu exemple ale unor persoane care au reușit să își schimbe stilul de viață, renunțând la zahăr.

Există și un test pentru a vedea cât de nocivă este relația ta cu mâncarea. Alături de numeroasele informații cu privire la existența zahărului în diverse alimente și la pericolele pe care le include consumul excesiv al acestui aliment, autoarea vine și cu idei de alimente și rețete care să îl ajute pe cititor să mențină un stil alimentar sănătos.

Cu siguranță, este o carte extrem de utilă și benefică pentru persoanele care simt că relația lor cu zahărul este una nesănătoasă și își doresc să îndrepte acest lucru.

Cartea Adio, zahăr! de Molly Carmel a apărut la Editura Publisol și poate fi comandată de pe site-ul Booksaveur.

8 thoughts on “Adio, zahăr! – Molly Carmel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.