Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace! – Megan Maxwell

Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace! – Megan Maxwell

Seria erotică intitulată Cere-mi ce vrei! continuă cu volumul Cere-mi ce vrei sa lasă-mă-n pace!. După ce în volumul Cere-mi ce vrei! i-am cunoscut pe Judith și Eric și cei doi au început o relație, în al doilea volum, Cere-mi ce vrei, acum și oricând!, descoperim cum evoluează relația dintre cei doi. Ei bine, al treilea volum, intitulat Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace!, ne duce la un nou nivel al relației dintre cei doi.

Ceea ce a început ca o relație pur sexuală în primul volum a evoluat spre una bazată pe sentimente în al doilea și s-a finalizat cu o căsătorie în cel de-al treilea volum. De data aceasta, avem ocazia să vedem cum, rând pe rând, toate dorințele și fanteziile celor doi devin realitate. Fiind căsătoriți, de acum nimic nu mai stă în calea iubirii lor și a dorințelor pe care fiecare dintre ei le are.

Totuși, așa cum adeseori se întâmplă în căsnicii, și în cazul lor mai apar uneori gelozii sau îndoieli, neîncredere. Până la urmă, astfel de sentimente apar și în cuplurile obișnuite, iar într-un cuplu de swingeri cu siguranță motivele sunt mai des întâlnite.

Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n în pace! – senzualitatea atinge cote maxime

Al treilea volum lasă în urmă orice bariere în ceea ce privește senzualitatea. Autoarea se lasă purtată pe aripile imaginației și descrie cu toată încrederea scene erotice pe care, poate, mulți dintre cititori nu și le-ar fi putut nici măcar imagina. Ca restul volumelor, de altfel, și acesta este ideal pentru iubitorii genului erotic. Cititorii vor regăsi în acest volum scene pline de senzualitate și erotism.

Despre cum evoluează relația lor și cum se încheie cel de-al treilea volum, aflați citind cartea. Deocamdată, la noi sunt traduse doar aceste trei volume, însă am înțeles că în original ar fi cinci. Așadar, e posibil să ne așteptăm la o continuare a poveștii, să aflăm dacă Judith îi îndeplinește lui Eric și dorința de la finalul acestui volum.

Cartea Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace! De Megan Maxwell a apărut la Editura Publisol și poate fi comandată de pe site-ul Booksaveur.

6 thoughts on “Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace! – Megan Maxwell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.