Cere-mi ce vrei, acum și oricând! – Megan Maxwell

Cere-mi ce vrei, acum și oricând! – Megan Maxwell

Povestea lui Judith și Eric nu se încheie odată cu primul volum, ci continuă. De data aceasta, în al doilea volum, Cere-mi ce vrei, acum și oricând!, avem parte de oarecare întorsături de situație. De ce spun asta? Deoarece Judith pare să se fi săturat de secretele lui Eric, de comportamentul lui și de modul în care o tratează. Așadar, decide să ia măsuri și începe prin a-și da demisia de la compania la care lucrează și unde Eric este patron.

Mai mult, chiar, Judith pleacă la Jerez, unde crede că va reuși să se regăsească și să îl uite pe Eric. Însă, deși totul între ei a pornit ca o relație pur sexuală, se pare că și Eric a dezvoltat sentimente pentru Judith și nu poate sta prea mult timp departe de ea. Așadar, el nu renunță atât de ușor la ea, ci face tot posibilul pentru a relua legătura.

Cere-mi ce vrei, acum și oricând! – relația se intensifică

Chiar dacă Jud și Eric păreau să se despartă, lucrurile se întorc exact pe dos în acest volum. Mai exact, relația lor se intensifică, la fel și scenele erotice. Jud nu mai este deloc femeia ușor pudică de la începutul seriei, ci începe să fie tot mai încrezătoare și mai senzuală. În plus, dacă în primul volum, Eric era cel care conducea modul în care decurge relația lor, acum nici Jud nu se lasă mai prejos, ba chiar pare să preia controlul. Iar relația dintre ei, deși se menține extrem de intensă pe plan sexual, evoluează și spre una sentimentală.

Așadar, dacă vă place să citiți romane erotice, seria aceasta cu siguranță vi se adresează. Veți avea parte de scene extrem de intense, unele dintre ele chiar întrec orice așteptări ale cititorului în materie de erotic. Iar dacă primul volum este intens și plin de scene fierbinți, acesta clar îl întrece!

Cartea Cere-mi ce vrei, acum și oricând! de Megan Maxwell a apărut la Editura Publisol și se poate comanda de pe site-ul Booksaveur.

6 thoughts on “Cere-mi ce vrei, acum și oricând! – Megan Maxwell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: