Cere-mi ce vrei! – Megan Maxwell

Cere-mi ce vrei! – Megan Maxwell

Dacă sunteți în căutarea unei serii erotice extrem de fierbinți, atunci Cere-mi ce vrei! este exact ceea ce căutați. Seria scrisă de Megan Maxwell este una extrem de apreciată de către cititorii genului. Autoarea a obținut chiar și câteva premii pentru această serie. Autoarea a scris mai multe cărți, iar seria Cere-mi ce vrei! este prima care se încadrează la genul erotic. În general, autoarea scrie cărți romantice și chicklit.

Primul volum poartă același nume ca și întreaga serie – Cere-mi ce vrei! Este un roman erotic care, după părerea mea, se adresează cititorilor care iubesc acest gen și îl citesc în mod frecvent. Scenele extrem de fierbinți sunt la tot pasul, iar imaginația autoarei întrece orice limită în materie de sex.

Cere-mi ce vrei! – începutul unei relații nepermise

Protagonista este Judith Flores, o secretară spanioloaică. Ea întâlnește în lift un bărbat care o cam pune pe jar, însă, când află că acesta este nimeni altul decât Eric Zimmerman, patronul multinaționalei în care ea lucrează ca secretară, nu mai vrea să aibă nimic de a face cu el. Totuși, el nu se lasă prea ușor și reușește să o atragă pe Judith în plasa lui.

Deși Jud are o viață sexuală oarecum activă, din ce povestește chiar ea, păstrează totul la nivel clasic, obișnuit. Eric, în schimb, iubește jocurile sexuale și își dorește să o integreze pe Jud în lumea lui, unde sexul nu este un subiect tabu, rușinos, ci este o joacă și o plăcere continuă.

Între cei doi începe nu doar o relație total nepermisă, dată fiind relația lor profesională, ci și o relație bazată exclusiv pe sex. El este bărbatul de tip stăpân, căruia femeia trebuie să i se supună. Ea, în schimb, nu e tocmai genul care să se supună cu ușurință… dar ce nu face „îndrăgosteala” din om, nu-i așa?

Adeseori, cei doi par a fi implicați într-un joc de-a șoarecele și pisica. În plus, pe măsură ce relația lor avansează, Jud începe să bănuiască faptul că Eric are niște secrete de ascuns. Care sunt acestea, urmează să descoperiți pe parcursul lecturii.

Cartea Cere-mi ce vrei! de Megan Maxwell a apărut la Editura Publisol și poate fi comandată de pe site-ul Booksaveur.

6 thoughts on “Cere-mi ce vrei! – Megan Maxwell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: