Haine călduroase de la Femme Luxe

Haine călduroase pentru mine și Denisa de la Femme Luxe

Denisa mea crește văzând cu ochii. Mă uit la ea și nu reușesc să-mi dau seama când era doar un bebeluș care încă nu știa să umble sau să vorbească. Deși are doar 9 ani, e destul de înaltă și, dată fiind lipsa de mișcare și statul în casă din martie până în prezent, are și câteva kilograme în plus față de cât ar trebui. Însă creșterea aceasta mai înseamnă un lucru: pot să îi cumpăr deja câte o haină de pe aceleași site-uri de unde îmi iau și mie. Prin primăvară-vară, îi luasem două tricouri de la Femme Luxe. De această dată, i-am ales două perechi călduroase de pantaloni.

În comanda anterioară îmi luasem eu pantaloni și am fost încântată de cât de confortabili și călduroși sunt, așa că am zis că merită riscul și să îi iau și ei. Până la urmă, nu îi puteau fi decât lungi, eventual, iar asta însemna că tot avea să îi poarte la un moment-dat. Adevărul este că îi sunt puțin lungi, însă fiind prevăzuți cu un elastic la glezne, pot fi aranjați frumos și nu îi atârnă. Dar haideți să vă arăt exact ce haine călduroase am luat atât pentru Denisa, cât și pentru mine.

Haine călduroase și frumoase

Cum spuneam, pentru Denisa am luat două perechi de pantaloni, din categoria Trousers. Eu am deja vreo trei perechi de pantaloni de genul acesta și îi port cât se poate de des. Ba chiar am ajuns deja să mă uit ceva mai rar prin categoria de Jeans și am revenit la pantalonii aceștia, deoarece sunt mult mai confortabili și mai practici.

Cum spuneam, pantalonii pentru Denisa i-am luat pe mărimea XS și îi sunt doar foarte puțin lungi. Totuși, pe când va merge iar la școală (care cine știe când se va întâmpla, dată fiind situația actuală), sunt sigură că îi vor fi buni. Iar până atunci, stăm mai mult pe acasă. În ultima săptămână a ieșit din casă doar pentru a merge la fizioterapie și chiar a purtat ambele perechi de pantaloni la aceste ședințe și s-a simțit tare bine.

Am ales modelul Peach Cuffed Joggers – Lizzie, care are o culoare de piersică destul de deschisă ca nuanță și tare plăcută la vedere. Acești pantaloni îi sunt foarte puțin lungi, abia că trebuie să îi îndoi la glezne. Dar, cum spuneam, au elastic, iar asta ajută tare mult. În plus, în talie sunt prevăzuți cu un șnur care permite să îi regleze pe corp, să îi fie confortabili. Pantalonii au și buzunare, deci sunt perfecți din toate punctele de vedere. În plus, sunt și ușor plușați în interior, iar materialul este gros, astfel că sunt ideali pentru acest sezon.

Al doilea model pe care i l-am luat este Light Pink Cuffed Joggers – Lizzie. Au exact același model, doar culoarea diferă și sunt puțin mai lungi decât cei piersică. Denisa a zis că în realitate nu par atât de roz precum în pozele de pe site-ul Femme Luxe, însă mie mi se par identici cu aceia din poză.

Un trening pentru mine

V-am spus că în ultima perioadă aleg tot mai des haine comode. Stau mult în casă, iar ieșirile în oraș, când sunt absolut necesare, nu-mi fac nicio plăcere, de când cu toată nebunia. În plus, atunci când ies din casă, este pentru că am de mers în anumite locuri, să rezolv diverse, așadar, o alergătură continuă. Tocmai de aceea, nu prea am găsit recent motive să îmi iau haine din categorii precum Corset Dress sau Bodysuits, ci am optat pentru un trening.

Am ales modelul Light Grey Oversized Sweatshirt Joggers Loungewear Set – Christina, un set format din pantaloni și bluză cu mâneci lungi. Îl pot încadra lejer în categoria de haine călduroase, pentru că este dintr-un material destul de gros și ușor plușat pe interior. De data aceasta, am ținut cont de denumirea de supradimensionat și am avut grijă cum aleg mărimea, să nu atârne pe mine. Sunt extrem de încântată de alegerea mea, mă simt confortabil în acest set și l-am purtat când aveam de mers mai mult.

Haine călduroase de la Femme Luxe

Acestea sunt alegerile noastre din cea mai recentă comandă de la Femme Luxe. Am ținut cont de sezon și am ales haine călduroase, chiar dacă nu ne așteptăm să ieșim prea des din casă în perioada următoare. Deja am pus ochii și pe alte haine călduroase și tare frumoase de pe site și așteptăm cu nerăbdare să comandăm iar. De data aceasta, spun că așteptăm pentru că și Denisa va primi ceva, cel mai probabil.

Voi v-ați comandat haine de la Femme Luxe? Ce ați alege în perioada aceasta?

9 thoughts on “Haine călduroase de la Femme Luxe

  1. Minunate alegeri, să le purtati cu drag! Sigur optez pentru haine mai groase, dar și comode pentru sezonul rece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.