Cumpără cadouri de Crăciun de Black Friday

Crezi că e prea repede să cumperi cadouri de Crăciun? Așa credeam și eu, însă anul trecut am cumpărat din timp cadourile de Crăciun și tare m-am bucurat că am fost liniștită în perioada de dinainte de sărbători și am luat pe ultima sută de metri doar ultimele „detalii”. Iar în acest an, având în vedere că toți am ajuns să evităm pe cât posibil ieșirile în magazine și ne îndreptăm atenția spre online, eu zic că este un moment numai bun să comandăm din timp cadourile pentru Crăciun. Astfel, evităm stresul de dinainte de sărbători și stăm liniștiți, cu cadourile gata pregătite. Iar pentru că tot urmează Black Friday, este ideal să le cumperi în această perioadă.

De exemplu, pe Notino va avea loc Black Friday în perioada 9-29 noiembrie, adică ai 3 săptămâni la dispoziție, pentru a cumpăra cadourile dorite, la reducere. În perioada 9-15.11.2020, beneficiezi de reduceri de până la 70%. Sună bine, nu-i așa? Și în restul perioadei vei avea parte de reduceri, însă despre acestea vei afla pe parcursul evenimentului de pe site.

Găsești o mulțime de cadouri pentru femei la reducere de Black Friday. Eu îți recomand două parfumuri care sunt și tare plăcute, și de la branduri de renume, dar și la prețuri accesibile. Desigur, alegerea unui parfum înseamnă că trebuie să cunoști preferințele persoanei căreia îi cumperi cadoul. Iată care sunt parfumurile pe care le recomand.

Două parfumuri ideale pentru cadouri de Crăciun

Așa cum ziceam, voi recomanda două parfumuri. De ce am ales tocmai aceste două parfumuri, din toată colecția pe care o am? Deoarece am verificat lista de Black Friday și am ales acele parfumuri care îmi plac și se și regăsesc în lista de produse aflate la reducere. Așadar, iată care sunt acestea:

  1. Cacharel Yes I Am. Tot din categoria de parfumuri florale și fructate, și acest parfum este de-a dreptul seducător. Este potrivit atât pentru zilele obișnuite, cât și pentru ocaziile speciale. Eu îl aleg destul de des, deoarece mi se pare un parfum deopotrivă puternic și curajos, cât și un parfum care nu deranjează.
  2. Lalique Amethyst Éclat. Aici, recunosc, eu am varianta simplă, Lalique Amethyst, însă ambele variante sunt încadrate la grupele de parfumuri florale și fructate. Este un parfum fin, potrivit pentru fiecare zi.

Ai testat vreunul dintre aceste două parfumuri? Pe care l-ai oferi drept cadou de Crăciun unei persoane dragi?

6 thoughts on “Cumpără cadouri de Crăciun de Black Friday

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.