Arhetipuri, simboluri și ritualuri șamanice

Arhetipuri, simboluri și ritualuri șamanice

27 octombrie – 1 noiembrie     

Se spune că psihicul se exprimă prin intermediul simbolurilor și al imaginilor simbolice. De la mituri fundamentale, legende, basme și până în prezent, aceste arhetipuri sunt universale și disponibile tuturor, indiferent de contextul, cultura sau practica spirituală.

În perioada 27 octombrie – 1 noiembrie pornim într-o călătorie din preistorie în epoca modernă, pentru a descoperi modul în care înțelepciunea simbolică a mitologiei aplicată la nivelul individului, poate răspunde la provocările vieții noastre cotidiene.

Alături de invitații noștri, vom analiza felul în care riturile, misteriile antice, ceremoniile sacre din templele Egiptului, ritualurile samanice și tehnicile ancestrale de conectare cu natura, transmit chiar și în prezent adevăruri universale, influențând aspecte ale subconștientului colectiv.

O selecție de titluri, instrumente terapeutice de dezvoltare personală, descoperire interioară și conectare la esența psihică, vor beneficia de un discount de 30% pe www.edituraherald.ro.

2 thoughts on “Arhetipuri, simboluri și ritualuri șamanice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.