După renovare, casa e curată și dezinfectată cu Asevi

După renovare, casa e curată și dezinfectată cu Asevi

Oamenii obișnuiți renovează primăvara sau vara, când totul are timp să se usuce corespunzător. Noi, în schimb, ne trezim mereu toamna în renovare. După doi ani de când ne-am mutat la casă, a venit momentul să renovăm și partea pe care nu am apucat atunci. Nu știu cum sunteți voi, dar eu am oroare de mutări și renovări… și am avut parte de ambele din plin! Cel mai mult mă îngrozește tot dezastrul, mizeria și praful. De data aceasta, însă, am avut aliați de nădejde în curățenia de după renovare: produsele Asevi.

Detergenți pardoseli = curățenie și parfum fermecător

În coletul meu de la Asevi s-au regăsit câteva pliculețe cu detergenți pardoseli, fiecare pliculeț fiind pentru o utilizare. Am folosit două tipuri de detergenți pardoseli: Mio și Portocală. Ambele variante îmi plac la fel de mult, astfel că nu aș putea alege preferatul meu dintre cele două.

Detergentul de pardoseli Asevi este concentrat și, totuși, delicat cu pardoselile. Parfumul este încântător și persistent. Am spălat pardoselile cu acest detergent după ce am finalizat curățenia de după renovare. La câteva ore după ce am spălat, a venit sora mea în vizită. A simțit imediat parfumul și m-a întrebat ce am folosit de miroase atât de frumos la mine în casă. I-am dat și ei câteva pliculețe din ambele variante, nu puteam să țin parfumul acesta minunat doar pentru mine.

Dezinfectant Asevi Gerpostar Plus = totul e curat și dezinfectat

Cred că vă imaginați că, în toată renovarea, baia a avut de suferit. Asta deoarece a fost locul în care au fost spălate toate uneltele și ustensilele folosite la renovări, a fost locul în care am purtat tot praful pe picioare, de fiecare dată când am mers să ne spălăm pe mâni și așa mai departe, cred că știți și voi despre ce vorbesc. Tocmai de aceea, m-am bucurat să am la îndemână dezinfectantul Asevi Gerpostar Plus.

Dezinfectantul Asevi Gerpostar Plus este un dezinfectant multisuprafețe, certificat de Ministerul Sănătății ca având maximă eficiență bactericidă, fungicidă și virucidă. A primit aviz favorabil de la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, prin Laboratorul Control Calitate, care efectuează teste de determinare a activității bactericide, fungicide, levuricide și virucide pentru substanțe biocide, pe durata stării de urgență, prin Ordonanța Militară 4 din 29 martie 2020.

Așadar, acest dezinfectant poate fi pulverizat pe orice tip de suprafață: mese de lucru, obiecte sanitare, cabine de duș, interiorul și exteriorul electrocasnicelor, jucării, accesoriile animalelor de companie, pardoseli, coșuri și pubele de gunoi. Nu necesită clătire și continuă să dezinfecteze suprafața chiar și după aplicare. Produsul acționează constant timp de 2 ore după aplicare și împiedică înmulțirea agenților patogeni.

Astfel, am avut garanția că locuința nu este doar curată, ci și dezinfectată. Și, așa cum știm cu toții, fie că este vorba despre renovare sau nu, în ultimele luni s-a pus mai mult accent pe dezinfectare decât oricând. Mirosul acestui dezinfectant este destul de puternic, pe moment, însă am apreciat faptul că nu miroase a clor.

Curățenie și dezinfecție cu Asevi

Eu sunt foarte mulțumită de produsele Asevi pe care le-am folosit și cu siguranță voi continua să le folosesc și de acum înainte. Mai ales după două săptămâni de mizerie cu renovarea, a fost o adevărată bucurie să văd casa curată, baia strălucind și totul frumos parfumat de la produsele pe care le-am folosit la curățenie: dezinfectantul Asevi Gerpostar Plus și detergenții de pardoseli Mio și Portocală.

Voi ați folosit aceste produse de la Asevi? Cum vi s-au părut sau care dintre ele vă tentează? Produsele Asevi le găsiți pe magazinul online Asevi.

8 thoughts on “După renovare, casa e curată și dezinfectată cu Asevi

  1. Am doar detergentul de pardoseli Mio, care m_a cucerit, însă vreau sa încerc și cel portocala și, desigur, dezinfectantul. Produse tare bune și spornice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.