Farduri de pleoape minunate de la Melkior

Farduri de pleoape minunate de la Melkior

Melkior a fost tare harnic în ultima perioadă și a lansat două noi colecții de farduri de pleoape. Am avut ocazia să testez câte o nuanță din ambele colecții și am decis să vă povestesc despre ambele în același articol.

Farduri de pleoape vibrante în colecția Full Energy

Melkior a pregătit pentru această toamnă colecția Full Energy, în care se regăsesc farduri de pleoape în nuanțe vibrante, pline de energie. Acestea sunt dedicate persoanelor care își doresc să fie mereu active, dinamice și deschise spre nou. Colecția cuprinde șase nuanțe de fard: Magenta Crush, Jade, Vanity, Canary, Pistachio și Cosmetic Blue.

Colecția Full Energy vine cu farduri ultra-metalice 3D, cu o textură cremoasă deosebită, care conferă un aspect metalic intens și de lungă durată. Aceste farduri sunt rezistente la apă și sunt intens pigmentate, astfel că au o bună aderență la nivelul pielii și o rezistență îndelungată.

Alături de fardurile de pleoape, colecția mai conține și două nuanțe de blush: Bonheur și Happiness, precum și un ruj lichid mat, Delice.

Eu am testat nuanța Jade, care mi s-a părut fermecătoare. Pe lângă aplicarea obișnuită, am mai testat încă un mod de a aplica acest fard de pleoape: cu o pensulă de fard ușor umezită, aplicat sub forma unui eyeliner. Sunt super-încântată de rezultat și pot spune chiar că prefer să port această nuanță sub formă de eyeliner, decât aplicată pe întreaga pleoapă.

Farduri lichide în colecția Cyber Mood 11232

Cea mai nouă colecție de la Melkior este Cyber Mood 11232, care conține trei nuanțe de fard pentru pleoape lichid: Dancing Queen, Misterious Woman și Party Girl. Aceste farduri de pleoape sunt lichide și vin însoțite de o pensulă plată, care face aplicarea fardului să fie una facilă și rapidă.

Aceste farduri de pleoape au o consistență cremoasă, efect de durată și au o formulă pe bază de apă. Culorile sunt intens metalizate și strălucitoare. Eu am testat nuanța Party Girl și mi se pare excelentă. În ciuda culorii metalizate, arată chiar bine aplicat pe pleoape.

Îmi plac ambele farduri de pleoape din noile colecții de la Melkior și vi le recomand și vouă. Le-ați folosit sau vă tentează?

8 thoughts on “Farduri de pleoape minunate de la Melkior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: