2 noi parfumuri Armani pe Notino și alte noutăți

parfumuri Armani

Dacă sunteți fani parfumuri Armani, am o veste grozavă pentru voi! Două noi parfumuri ale acestui brand au fost adăugate în colecția de pe Notino. Alături de ele, încă două parfumuri au îmbogățit lista. Despre ce parfumuri este vorba o să vă povestesc în rândurile care urmează. Deocamdată am un singur parfum Armani, Si passione, care îmi place tare mult. Trebuie să recunosc că noile parfumuri Armani și nu numai mă tentează maxim. Dar haideți să vă spun și vouă despre ce parfumuri este vorba.

Două noi parfumuri Armani

Vedetele articolului de azi sunt cele două noi parfumuri Armani. Este vorba despre Armani My Way, un parfum din grupele de parfumuri florale și lemnoase, și Armani Ocean di Gioia, un parfum din grupele de parfumuri de fructe și florale.

parfumuri Armani

Parfumul Armani My Way se adresează femeii curioase, cu spirit explorator, care își dorește să descopere lumea. Conține floare de portocal african și bergamotă calabriană ca note de vârf, iasmină de India și tuberoză ca note de inimă, iar ca note de bază are vanilie Madagascar, virginia cedru și mosc alb.

parfumuri Armani

Armani Ocean di Gioia este un parfum cristalin, potrivit în special în zilele călduroase, întrucât are tonuri florale, de fructe și acvatice. Este menit să sublinieze farmecul femeii dinamice. Notele de vârf conțin pară, cele de inimă conțin picături de apă de iasomie, iar cele de bază conțin mosc și lemn de santal.

Alte două parfumuri noi pe Notino

Alături de parfumurile Armani din colecția de pe Notino, s-au mai adăugat și alte două parfumuri, de la două branduri diferite. Unul dintre ele mă tentează enorm. Cele două sunt Chloé Nomade Absolu de Parfum și Lancôme Idôle L’Intense.

Cel care mă tentează dintre cele două este Chloé Nomade Absolu de Parfum, mai ales că aveam deja în wishlist și parfumul Chloé Nomade. Noul parfum face parte din grupele de parfumuri chypre și lemnoase. Conține davana ca note de vârf, corcodușe ca note de inimă și mușchi de stejar ca note de bază.

Lancôme Idôle L’Intense este un parfum din grupele de parfumuri florale și chypre. Ca note de vârf, conține portocală amară și mandarină sălbatică, notele de inimă conțin trandafir, iar cele de bază conțin Akigalawood® și lemn de santal.

Parfumuri Armani, Chloe și Lancôme pe Notino

Așadar, acestea sunt cele patru parfumuri noi din portofoliul Notino. Pe voi care dintre acestea vă atrage cel mai tare? Ați comandat deja vreunul dintre ele?

8 thoughts on “2 noi parfumuri Armani pe Notino și alte noutăți

  1. Si passione îl am și om place mult! Lancome este marca mea preferata, deci sigur Idole intense mi-ar plăcea mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.