Pantaloni și rochie elegantă de pe Femme Luxe

Pantaloni și rochie elegantă de pe Femme Luxe

Recent am dat o nouă comandă pe Femme Luxe, magazinul online de haine pentru femei, din Marea Britanie. Spre deosebire de comenzile anterioare, aceasta a venit prin curier și am putut urmări întregul parcurs al coletului. Ca de fiecare dată, am fost foarte mulțumită de coletul pe care l-am primit, a ajuns în stare foarte bună, iar hainele sunt, ca de obicei, de calitate.

Așa cum v-am mai spus și cu alte ocazii, îmi place să comand haine de la Femme Luxe deoarece hainele sunt și frumoase și bune, rezistă la numeroase purtări și chiar arată impecabil chiar și după mai multe spălări. De această dată, am ales trei produse, pe care o să vi le prezint în articolul de azi.

Două perechi de pantaloni

Chiar dacă în ultima perioadă am adăugat numeroase fuste și rochii în garderobă, tot la pantaloni apelez cel mai des. Asta pentru că prefer să mă simt confortabil, iar drumurile mele chiar nu impun o ținută elegantă. Lucrând de acasă, cred că vă imaginați că ieșirile mele au loc, cel mai adesea, până la magazin și la școală. Așadar, pantalonii rămân aliații mei de nădejde.

Deși pe site sunt o mulțime de modele frumoase în categoria Jeans, mi-am zis că de data aceasta am chef de ținute mai comode. Blugii sunt versatili și frumoși însă, să fim sinceri, nu sunt tocmai cea mai confortabilă alegere. Așadar, am mers la categoria Trousers, unde am găsit pantalonii perfecți.

De ce perfecți? Pentru că sunt model oversized și sunt dintr-un material gros, astfel că sunt ideali pentru sezonul rece, care nu întârzie să își arate comportamentul în acest an. Deși m-am păcălit din nou și am comandat cu o mărime mai mare decât aveam nevoie (deh, obiceiurile vechi…), chiar nu regret. Fiind mai largi, mă simt extrem de confortabil în ei.

pantaloni

Prima alegere sunt acești pantaloni Lilac Cuffed Joggers – Lizzie, pe care i-am ales datorită culorii. Chiar dacă în trecut nu mă vedeam purtând pantaloni lila, de data aceasta mi-am făcut curaj și i-am pus repede în coș, înainte să apuc să mă răzgândesc. Trebuie să recunosc că îmi plac enorm, arată foarte bine și în realitate și mă simt minunat în ei.

pantaloni

Cea de-a doua alegere sunt pantalonii Dark Grey Cuffed Joggers – Lizzie, practic același model, doar că altă culoare. Au devenit alegerea mea cea mai la îndemână când merg să o duc pe Denisa la școală, pentru că mi se par extrem de practici.

Ambii pantaloni sunt prevăzuți cu șnur în talie și cu elastic la baza piciorului.

O rochie elegantă

Chiar dacă pantalonii nu sunt niciodată suficienți, mi-am zis că două perechi într-o comandă sunt de ajuns, mai ales că trebuia să văd întâi cum mi se vor părea. Așadar, am mai aruncat câte o privire și la alte categorii de pe site. M-am uitat la Bodysuits, însă, deși au fost câteva modele care mi-au atras atenția, am renunțat de data aceasta. Încă nu simt să vreau să port o astfel de piesă vestimentară, nu e stilul meu.

Am mers mai departe la Corset Dress, unde am găsit o mulțime de modele frumoase. Recunosc, în această categorie mă uit doar pentru că îmi place să văd diversele stiluri deosebite, însă nu port rochii de acest gen, nici nu cred că m-ar avantaja.

Am tot navigat pe site, până am dat peste rochia Wine Ruched Midi Bodycon Dress – Taylor. Am pus de mult timp ochii pe ea, mai ales datorită culorii, însă de fiecare dată, am renunțat la a o comanda. Pe motiv că nu mi-ar sta bine și că oricum nu am unde să o port. Și e adevărat, în perioada următoare sigur nu am nicio ocazie la care să port această rochie, însă până la urmă tot am cedat și am luat-o.

Este o rochie midi cu bretele subțiri și decolteu adânc la spate. Culoarea este minunată și în realitate, nu doar în pozele de pe site-ul Femme Luxe. Așadar, chiar dacă nu se prevede vreo ocazie la care să o pot purta în curând, până la urmă chiar mă bucur că am comandat-o.

Așadar, și această comandă a fost una reușită, de care sunt extrem de încântată. Vouă vă plac alegerile mele? Pe care dintre acestea le-ați purta sau ce alte categorii interesante ați descoperit pe site-ul Femme Luxe?

8 thoughts on “Pantaloni și rochie elegantă de pe Femme Luxe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: