Tipul de rucsac potrivit pentru tine

rucsac

Mereu avem de cărat un morman de obiecte mai mult sau mai puțin importante. De la sticla de apă, la cartea și dosarul nelipsit pentru facultate. Agende, pixuri, mâncare și câte și mai câte. Luăm cu noi o grămadă de lucruri, iar gențile finuțe pe care dorim noi să le avem, nu sunt destul de încăpătoare. Fiecare cară propria povară, dar un rucsac este accesoriul care vine în salvarea noastră. Așa că, cine l-a inventat merită o bere, chiar două.

Geanta de pus pe spate nu este doar pentru drumeții, total exclus. Fie că ești bărbat sau femeie, trebuie să fii conștient că rucsacul se poate potrivi la mult mai multe ținute, de la casual până la office.

 În acest articol am pregătit un mic ghid cu tipuri de rucsacuri care ar putea să îți schimbe părerea despre accesoriul momentului.

 Renunţă la geanta de umăr pentru laptop

Laptopul îl schimbi anual sau doar atunci când e neapărat nevoie și nu se mai poate face nimic pentru el. Geanta, cam la fel. Ori o schimbi că nu-ți mai place, ori că s-a uzat. În schimb, trupul nostru este același pentru toată viața. Nu vom fi niciodată mai tineri cu trecerea timpului, iar organismul nostru nu va fi mai sănătos, ba din contră. Renunță la geanta de umăr în care alegeai să îți ții laptopul și alege un rucsac. Chiar dacă nu ți se pare grea, ea forțează doar o parte a trupului, lucru care ne afectează coloana și care ne va deforma în timp.

Rucsacul este o alternativă mult mai bună. Se poziționează pe ambii umeri, greutatea este echilibrată uniform și riscul de deformare al coloanei este mult mai mic. Așa că, menține-ți organismul sănătos și nu risca să vrei să repari ceva ce nu se poate.

Modelele office, foarte elegante, sunt ideale pentru a lua cu tine laptopul şi tot ce mai ai nevoie. Fie că sunt din piele sau din alte materiale rezistente, fie că au pernuţe speciale pentru laptop sau nu, au design simplu şi compartimentări interioare utile, astfel încât aspectul exterior să se păstreze în linia potrivită pentru conceptul office. Neapărat alege o culoare închisă, uni, asortată cu încălţămintea. Dacă, totuşi, vrei să ieşi din tipare, te poţi gândi şi la o culoare foarte deschisă, dar neapărat uni.

 Ce alegi pentru ţinuta casual sau sport?

Dacă ai adoptat stilul de îmbrăcăminte casual, acesta îţi permite să foloseşti un rucsac cu unul sau maximum două buzunare exterioare vizibile. Casual nu înseamnă nici sport, nici elegant, iar materialul ales trebuie să se asorteze ţinutei și să păstreze aceeaşi idee. Poţi opta pentru un material puţin mai moale. În privinţa culorilor, poţi face alegeri din mai multe nuanţe care te reprezintă, în funcție de outfitul tău poți alege o culoare țipătoare, care te va pune în valoare sau una mai simplă care să nu te facă să atragi priviri.

Când vine vorba de școală/liceu/facultate, materialele sunt foarte diverse. Poți alege unul din pânză sau unul din piele, în funcție de stilul tău și modul în care te simți tu cel mai confortabil. Ca şi în cazul celorlalte, aminteşte-ţi să îl pui pe ambii umeri, din respect pentru coloana ta.

 Rucsac Army style

Rucsacurile de acest gen sunt cel mai greu de asortat. Nu se potrivesc nici stilului casual, nici celui office și foarte rar se pot plia pe cel sport. De cele mai multe ori, au mai multe compartimente, au dimensiuni mari și asta le face potrivite pentru drumeții. Că ești fată sau băiat, asta nu contează, pasiunea pentru plimbări pe munte o poate avea oricine.

Sunt confecționate din pânză și sunt impermeabile, ceea ce le face potrivite pentru drumurile lungi. Bărbații sunt iubitori înrăiți ale acestui tip de rucsac, lucru care se poate observa cu ușurință. Modelele sunt diverse, cu dimensiuni și mai mari și mai mici, dar un lucru e sigur, dacă îl porți la o simplă plimbare în parc, va părea că ții în spate doar o cârpă goală.

Rucsacul de piele

Elegant, cool și cu finisaje diverse, așa pot descrie acest tip de rucsac. Potrivit pentru tinere de toate vârstele, adaptabil la ținute casual și office, rucsacul de acest tip este un accesoriu ideal în garderoba unei femei. Nici prea mare, nici prea mic, el poate depozita lucrurile necesare unei zi petrecute la locul de muncă sau în plimbare.

Mini-rucsacul

Așa cum poți vedea și din denumire, este un rucsac micuț, fancy și în același timp cool. Nu e prea încăpător, dar pentru un portofel, un telefon și un ruj sau o oglindă, este numai bun. Este un accesoriu îndrăzneț, potrivit mai mult ținutelor sport și casual. Poartă-l în culori uni și nu exagera cu nuanțe țipătoare, atrage destul atenția prin dimensiunea sa. Fun și cu un aer jucăuș, mini-rucsacul va deveni imediat accesoriul tău ‘to-go’ dacă ești o fire libertină care se bucură de fiecare moment.

Un rucsac plin de personalitate

Are un design șmecher care te scoate în evidență, încă de la apariția ta cu el. Este un rucsac care denotă curaj, libertate și unicitate. Cu franjuri, cu paiete, cu modele tradiționale, el este aici pentru tine. Este un rucsac hazliu, potrivit unei personalități pe măsură, așa că pune mâna pe el cât mai ai ocazia.

Dă un plus de noutate garderobei tale și ieși din anonimat. Schimbă puțin direcția și fă ceva ce nu te-ar defini în mod normal. Uneori e bine să te abați de la reguli, în special când vine vorba de vestimentație sau cosmetică. Unicitatea este cheia de succes a unei ținte perfecte, iar accesoriul de acest gen este cel mai potrivit.

Ar mai fi câteva lucruri de adăugat, dar eu zic că am spus ce era esențial în ceea ce privește un rucsac. Indiferent dacă ești bărbat sau femeie, eu zic că rucsacul e un accesoriu mai mult decât important în completarea garderobei tale. E un accesoriu versatil, comod și folositor în cele mai multe cazuri. Rucsacul este salvarea în multe situații, așa că înnoiește-te cu unul.

Dacă nu ai idee unde ar trebui să cauți, site-ul Manier  își pregătește o gamă diversificată de rucsacuri, menite să te pună în valoare, dar să își și fie salvarea în zilele negre. Lasă imaginația să zboare și dă start anotimpului rece cu un rucsac special, unul care inspiră unicitate.

Acest articol este un guest post!

12 thoughts on “Tipul de rucsac potrivit pentru tine

  1. Sunt tare practice rucsacurile și e minunat ca exista modele pentru orice ținuta și context în care vrei sa îl porți.

  2. Chiar ca am nevoie de un rucsac de ceva timp imi caut unul potrivit.cel vechi sa distrus.ma ajuta articolul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: