Zilele Sănătații Mintale

6 – 12 octombrie 2020

În fiecare an, pe 10 octombrie este Ziua Mondială a Sănătății Mintale, prilej de creștere a gradului de conștientizare și educare, la nivel internațional în privința sănătății mintale.

Problemele de sănătate mintală, sunt tulburări care afectează starea de spirit, gândirea și comportamentul. Aici sunt incluse depresia, tulburările de anxietate, tulburările de alimentație și comportamentele de dependență. Însă sănătatea mintală înseamnă mult mai mult decât absența unor tulburări psihice. Sănătatea mintală este o componentă a sănătății prin care fiecare dintre noi își realizează potențialul intelectual, afectiv și relațional.

Pentru a crește gradul de conștientizare și educare, în privința sănătății mintale, Editura Herald va transmite în perioada 6 – 12 octombrie, o serie de interviuri și materiale în care vom vorbi despre menținerea sănătății mintale.

Totodată pe site, o serie de titluri care investighează mintea și oferă măsuri practice pentru gestionarea sănătății psihice, vor beneficia de o reducere de 25%.

6 thoughts on “Zilele Sănătații Mintale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.