Newlebadaresort, locul in care luxul ti se asigura in mijlocul naturii

Newlebadaresort

Oamenii iubesc natura si cand aleg locatii izolate, situate in mijlocul apelor, al muntilor sau al vegetatiei luxuriante, accepta sa renunte la lux, de dragul peisajelor. Stiu oameni care se duc in tinuturi aflate in salbaticie cu cortul, numai sa simta pulsul naturii, blandetea si generozitatea acesteia, dar si capriciile ei. Acolo, departe de lume si de confort, adaptabilitatea le este pusa la incercare si instinctul de supravietuire are de castigat.
Cu toate acestea este mult mai bine sa ai parte de lux in mijlocul naturii si cand apar furtuni sau este frig de crapa pietrele sa ai unde sa te refugiezi si sa admiri de departe stihiile.
In Delta Dunarii turistii se duc cu cortul sau dorm in masinile lor, ori accepta conditii precare de cazare, desi ar putea avea in orice moment luxul la picioare.
Este suficient sa dai un click pe https://www.newlebadaresort.com/contact/ si vei ajunge intr-o clipa pe site-ul celui mai luxos hotel din Delta Dunarii, locul in care nu ai timp sa te plictisesti si sa iti petreci timpul intre camera si restaurant, fiindca iti stau la dispozitie multe activitati antrenante care te tin in forma.
Luxul te intampina inca de la sosire, fiindca esti preluat cu barca sa ajungi pe insula in care se afla hotelul. In afara faptului ca totul straluceste de curatenie si holurile hotelului, camerele, baile si restaurantul arata ca hotelurile de cinci stele din Sinaia, Dubai sau Turcia, aici sunt reunite toate posibilitatile de divertisment la un loc.
De exemplu, imi doresc sa le ofer parintilor o cura completa de tratament la un hotel dintr-o statiune balneara din tara, dar ma lovesc de mai multe inconveniente.
Primul, in afara tratamentului de recuperate, ei nu ar avea ce face sau ce vedea acolo, fiindca mi se spune ca acele statiuni sunt batranesti. Mi-as dori sa isi refaca sanatatea si in acelasi timp sa aiba parte si de o excursie de vis.
Al doilea, nu sunt locuri in perioada in care as putea sa ii insotesc sau preturile sunt foarte mari. Iarna nu este indicat sa ii duc sa raceasca procedurile sau sa ramanem inzapeziti pe drum.
Al treilea, doresc sa ii insotesc, fiindca au nevoie de un apartinator, dar nu am ce face acolo, fiindca inca nu am nevoie de tratament.
Daca si tu te afli in aceasta situatie, solicita cazare la Newlebadaresort caci aici vei avea si tu activitati tineresti si parintii tai sau socrii isi vor putea face un tratament pe cinste!
Iata ce servicii sunt destinate oamenilor care au probleme de sanatate:
1. Cura completa de detoxifiere, tratament care debuteaza cu un consult medical si continua cu curatarea colonului, ore de meditatie, cura de ceai de plante si supa de detoxifiere, dar si exfolierea completa a corpului.
2. Masaj cu pietre calde benefic pentru durerile de spate, de maini si de picioare.
3. Sport in sala de fitness.
4. Sauna umeda sau uscate pentru eliminarea completa a toxinelor din organism si relaxare.
Activitatile pentru cei tine sunt mult mai atractive, dar asta nu inseamna ca nu le poti rezerva si pentru parintii tai, dupa ce ies de la tratament. Va puteti bucura impreuna de:
-un tur cu elicopterul deasupra acestui rai situat intre ape. De la inaltime, privirea poate cuprinde totul: stuful, valurile, barcile care aluneca pe oglinda apelor, salciile, pasarile hranindu-se, caii salbatici si padurile, satele ascunse printre pomii iubitori de apa.
-o plimbare cu barca pe canalele Dunarii. Este fascinant sa treceti printre salciile pletoase, printre nuferii galbeni, albi si roz, sa vedeti pesti saltand din apa si intrand in gurile flamande ale pelicanilor, fluturii zburand peste ape, caii salbatici alergand pe malul opus.
-tiroliana. Iti mentine corpul in forma si face apel la curajul tau.
-partide de pescuit in locuri special amenajate.
Clipele petrecute in acest loc vor fi unice prin frumusetea lor, dar si prin sansa de a petrece impreuna cu cei dragi timp, cea mai pretioasa resursa a momentului.
Poti sa vizitezi Rezervatia din Delta Dunarii, unde vei descoperi imperiul pasarilor de apa, specii de plante unice, Padurea Letea si caii salbatici.
Avem locuri edenice pe care trebuie sa le vizitam cu cei dragi si sa ne bucuram impreuna de darurile pe care divinitatea le-a oferit tarii noastre. Sa le exploram si sa fim recunoscatori ca ele sunt accesibile!
Delta Dunarii a devenit cunoscuta in toata lumea, iar Newlebadaresort este un concept revolutionar de cazare situat intre ape.
In mijlocul naturii, turistii au parte de lux si de activitati de vis ca rasfatul sa fie maxim.
Hotelul prezentat mai sus merita sa fie vizitat in toate anotimpurile, fiindca are farmec primavara, vara, toamna si iarna in aceeasi masura.
Oricand gasim aici oaza de relaxare de care avem nevoie si imagini care bucura privirea si vindeca sufletul.
Daca tot am rezervat cazare aici pentru tratamentul parintilor, putem sa ne inscriem si la o cura completa de detoxifiere, fiindca avem nevoie toti de ea din cauza a ceea ce cumparam si a energiilor negative care ne patrund in minte.
Newlebadaresort este un hotel foarte atent cu oaspetii, de aceea le pune la dispozitie un formular online prin care le cere parerea cu privire la ce aspecte ar putea fi imbunatatite la plecare.
Lebăda Luxury Resort & SPA va asteapta, sa va bucurati impreuna cu cei dragi de conditiile de lux si sa explorati toate comorile naturale din aceasta regiune!
Acest hotel de cinci stele situat departe de lume, in inima deltei, demonstreaza ca luxul nu este incompatibil cu natura si ca poti sa te bucuri de prezenta apei si a vegetatiei luxuriante, dar sa fii cazat intr-un hotel de cinci stele.

Acest articol este un guest post.

8 thoughts on “Newlebadaresort, locul in care luxul ti se asigura in mijlocul naturii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.