Perioada Back to school devine mai plăcută cu Decathlon

decathlon

De când mă știu, luna septembrie a reprezentat bucurie și emoție, pregătiri pentru școală și cumpărături diverse. Când eram copil, așteptam cu nerăbdare începutul școlii și, mai ales, cumpărăturile de dinainte de școală. De când am devenit părinte, situația s-a schimbat puțin, pentru că bucuria și emoția începerii școlii sunt acum însoțite de liste de cumpărături, împărțitul banilor între haine, încălțăminte și rechizite și alergătura prin magazine. Iar cu toată nebunia din acest an, termenul de Back to school a reprezentat pentru fiecare un prilej de gânduri suplimentare și stres. Noroc cu Decathlon, magazinul din care putem cumpăra online treninguri și încălțăminte de calitate.

Cu toată nebunia din acest an școlar, eu am amânat puțin cumpărăturile, astfel că abia acum am aruncat o privire pe Decathlon. Denisa crește văzând cu ochii, fiind la vârsta la care hainele și încălțămintea îi rămân mici de la un sezon la altul, ori chiar mai des. În lista de cumpărături de acum se regăsesc treninguri, încălțăminte de zi cu zi și încălțăminte pentru sport.

Lista mea de cumpărături

Cu lista de cumpărături în față, am intrat pe site-ul Decathlon și am căutat câteva produse pentru Denisa. Prima mea „oprire” a fost în categoria Treninguri, unde am găsit bluze, colanți și pantaloni pentru sport. Am ales:

  • Kalenji Tricou AT300 alergare Kiprun gri copii – 23,39 lei
  • Tarmak Pantalon baschet P100 nivel începător Albastru/Gri copii – 37,99 lei
  • Kalenji Bluză alergare Essentiel gri copii – 39,99 lei
  • Kalenji Pantalon călduros alergare gri/portocaliu Fluo copii – 36,99 lei

Am fost surprinsă să descopăr prețuri atât de bune, știind că produsele de la Decathlon sunt de calitate superioară.

A doua categorie de pe lista mea de cumpărături este cea de Încălțăminte mers copii. Și aici am găsit produse începând de la 39,99 lei. Am ales un model mai înalt pe gleznă, luând în considerare că sezonul rece se apropie cu pași repezi. Este vorba despre Newfeel încălțăminte mers sportiv protect 580 mov/roz copii.

Iar pentru că la orele de sport ni se cere o pereche de încălțăminte specială pentru sport, pe care elevii să o poarte doar în incinta sălii în care desfășoară orele de educație fizică, am aruncat o privire și peste categoria de Încălțăminte tenis copii. De aici am ales o pereche de Adidas încălțăminte tenis Tensaur negru-roz copii.

Perioada „Back to school” devine mai plăcută cu Decathlon

M-am bucurat să găsesc produse atât de frumoase și la prețuri bune în oferta Back to school de la Decathlon. Văzând prețurile, recunosc că m-am mai liniștit, iar cumpărăturile au devenit prilej de bucurie, la fel cum erau când eram eu copil.

Voi ați profitat de ofertele de la Decathlon? Dacă da, ce produse ați ales?

10 thoughts on “Perioada Back to school devine mai plăcută cu Decathlon

  1. Deși nu port des îmbrăcăminte sport, sunt necesare articole din aceasta categorie, iar Decathlon e locul perfect pentru a face cumpărături.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.