5 rochii de Halloween pe care le vreau în garderobă

5 rochii de Halloween pe care le vreau în garderobă

Deși pentru mine Halloween e doar o sărbătoare străină, pe care nu am ținut-o niciodată, în ultimii ani am văzut tot mai multe haine tematice care îmi plac. Ba chiar anul trecut mi-am și cumpărat două bluze din categoria de Halloween de pe Dresslily. Am intrat și acum pe categoria noutăților și am găsit o mulțime de haine tematice deosebit de simpatice. Am ales 5 rochii de Halloween pe care le vreau în garderobă. Așadar, here are the new arrival. Dresslily ne îndeamnă, ca de fiecare dată, să ne reîmprospătăm garderoba: It’s time to refresh your wardrobe! DressLily prepare the best high-quality but low-prices products for you, make you free under all occasion for Monday to Friday.

În ultima perioadă am evitat hainele negre sau care conțin negru. Totuși, dacă e vorba despre haine cu tematică de Halloween, este cam greu de evitat să conțină negru. Chiar și așa, cred că aș purta rochiile acestea, deoarece îmi place designul lor și mi se par inedite. Haideți să vă arăt care sunt cele 5 rochii de Halloween pe care le vreau în garderobă.

5 rochii de Halloween care îmi plac

1. Halloween Cuffed Pumpkin Bat Print Collared Dress

Prima este această rochie cu partea de sus bordo, cu guler. Îmi place combinația de culori și designul rochiei. Este disponibilă în trei variante de culori, iar mie cel mai mult îmi place aceasta, cu bordo.

2.  A Line Pumpkin Print Halloween Dress with High Low Top

Iubesc pisicile negre, astfel că hainele care au pisici negre pe ele sunt, de asemenea, în topul preferințelor. La rochia aceasta m-a atras designul și sunt sigură că aș purta-o și fără să fie Halloween. În plus, îmi place că, deși are negru, predomină portocaliul.

3. Off Shoulder Pumpkin Bat Flared Halloween Dress

Datorită designului, probabil că aș putea purta rochia aceasta cam doar în preajma Halloween-ului. Îmi place cum este partea de sus, cu bretelele lăsate pe umeri.

4. Halloween Pumpkin Cat Skull Print Dress with Fishnet Cape

Am văzut mai multe rochii cu imprimeu asemănător cu al acesteia, însă la aceasta mi-a plăcut că are și acea pelerină din plasă deasupra.

5.  Halloween Skull Flower Corset Lace Insert Dress

La urmă, am făcut un compromis, alegând o rochie în totalitate neagră, cu schelete înflorate. Îmi place tare mult cum arată rochia și sunt curioasă dacă și în realitate își menține aceeași formă drăguță.

Acestea sunt cele 5 rochii de Halloween pe care le-aș purta cu drag. Cu siguranță voi lua o rochie de Halloween în acest an. Dacă vă doriți și voi să plasați o comandă pe site, puteți folosi codul DLBF20 pentru 22% reducere la coșul de cumpărături.

12 thoughts on “5 rochii de Halloween pe care le vreau în garderobă

  1. Deși nu sun fan alacestei sărbători, implicit al hainelor tematice, rochiile astea arata tare fain! Numărul 3 e tare drăguță, mi-ar plăcea și mie sa o port toamna.

  2. Mi-ar fi placut ca si la noi in tara sa fie pus accentul mai mult pe aceasta sarbatoare. Rochiile arata senzational si pacat ca doar o singura data pe an as avea ocazia sa o port. Imi plac in special modelele 3 si 4.

  3. Cred ca ar trebui sa ne imbracam cum simtim si cand simtim, nu neaparat ca este o sarbatoare cu o anume tematica. Tinuta este frumoasa oricum, conteaza sa avem spiritul potrivit cand le purtam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.