Alege proprietatile rezistente ale cartonului pentru a transporta sticle de vin sau mancare la domiciliu!

Alege proprietatile rezistente ale cartonului pentru a transporta sticle de vin sau mancare la domiciliu!

Atunci cand comandam mancare la domiciliu, continului il gasim, de obicei, intr-o cutie de carton. Fie ca vorbim de pizza, mancare chinezeasca sau kebab, cartonul ramane solutia ideala de a mentine continutul intr-un mediu steril si sigur pe toata durata transportului. De asemenea, acelasi carton reprezinta o solutie foarte buna si pentru transportul marfurilor si alimentelor. Sute de producatori de vin si sampanie folosesc cutii transport vin, deoarece au rezistenta necesara, iar costul unor astfel de cutii este minim. O cutie transport poate fi foarte versatila, mai ales daca este achizitionata de la magazinul ipackonline.

Pe langa gama vasta de cutii transport sticle si pizza gasim si cutii specializate pentru:

-Cutii cu autoformare;

-Cutii transport paletizat;

-Cutii transport alimente;

-Cutii transport flori;

Cutii transport plante/ghivece.

Ce proprietati avantajoase are cartonul?

Cutiile pliabile din carton sunt potrivite pentru ambalarea de produse mari sau mici, fragile sau rezistente, grele sau usoare. Decupajele din carton ondulat sunt mijloacele auxiliare finale pentru ambalarea si transportul de produse. Aceste decupaje modeste au o diversitate imensa de utilizari: decupajele din carton ondulat pot fi utilizate de exemplu pentru acoperirea paletilor, ca strat intermediar pentru asigurarea paletilor, ca protectie vizuala in cazul ambalajelor refolosibile, ca perna de protectie pentru ambalaje si multe altele.

Ambalajele de transport (denumite si cutii de carton de transport) din carton ondulat permit sau sustin expedierea marfurilor pana la consumatorii finali. Fiind producatori de ambalaje putem produce pentru dumneavoastra ambalaje standard fiabile, cum ar fi de ex. cutii DHL, ambalaje tip scrisoare mare sau cutii pliabile la un pret avantajos. Desi il folosim zilnic, putini dintre noi ne-am oprit din cumparaturi, macar o data, pentru a ne intreba cu adevarat cu privire la motivele pentru care majoritatea producatorilor isi livreaza marfurile in cutii de carton.

Ambalajele din carton ondulat prezinta numeroase avantaje.

Datorita lor, in prezent peste 50% din marfurile produse pe plan mondial sunt ambalate si depozitate, transportate sau comercializate in acestea.

Cele mai importante avantaje pe care ambalajele din carton ondulat le ofera sunt:

Confera protectie produselor prin capacitatea ridicata de a prelua solicitarile mecanice de catre structura cartonului ondulat.

Sunt mai usoare de circa 3 ori decat cele din lemn, fiind posibila cresterea greutatii nete a marfurilor transportate si scaderea cheltuielilor de transport.

Pretul de productie este mult inferior altor categorii de ambalaje. Aceste ambalaje se depoziteaza si se transporta in stare pliata, oferind beneficiarilor o economie semnificativa de spatiu.

Faciliteaza vanzarea marfurilor prin faptul ca pe cutii pot fi tiparite informatii detaliate privind continutul produsului, dar si alte elemente de reclama.

Din ce in ce mai frecvent ambalajele din carton ondulat insotesc produsele de la momentul ambalarii pana in momentul vanzarii, fiind utilizate si ca suport pentru prezentarea marfurilor pe raft (display-uri).

Durata redusa de proiectare si fabricare a ambalajelor din carton ondulat, prin utilizarea proiectarii asistata de calculator si a unor masini cu un grad mare de automatizare la care se adauga productivitate ridicata conduc la comprimarea in timp a diferitelor faze de executie.

Recuperarea integrala a ambalajelor folosite si utilizarea lor la fabricarea hartiei din care sunt fabricate alte ambalaje din carton ondulat confera acestui tip de ambalaj calitatea de a fi 100% ecologic.

Inainte de toate, trebuie sa amintim faptul ca acest tip de ambalaj este unul ecologic. Se poate recicla usor, nu polueaza, iar cu exceptia cutiilor de lapte, care sunt fabricate din carton acoperit cu un strat subtire de polietilena, cutiile sunt biodegradabile. Multe magazine au inceput de la o vreme incoace sa isi livreze anumite produse in pungi de hartie si in ladite confectionate din carton din aceleasi motive ca si cele prezentate mai sus.

Pe langa faptul ca este usor de reciclat si nepoluant, cartonul este popular in logistica si pentru usurinta cu care cutiile pot fi produse, taiate, impachetate si despachetate, dar si pentru proprietatile sale de amortizare a socurilor mecanice. In industria muzicii el poate fi folosit si pentru amortizarea sunetului.

Cartonul este foarte flexibil, extrem de usor si igienic. Poate fi folosit atat la impachetarea bunurilor de larg consum, cat si a alimentelor. Avand o greutate mica, acesta este si usor de transportat, iar ca ambalaj, nu contribuie cu mult in plus la masa produselor pe care le acopera. Laminat, el devine si foarte rezistent.

Site-ul https://shop.ipackonline.ro/ ofera cele mai rezistente cutii transport, la preturi fara egal!

Acest articol este un guest post.

4 thoughts on “Alege proprietatile rezistente ale cartonului pentru a transporta sticle de vin sau mancare la domiciliu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.