3 branduri de renume în colecția mea de produse pentru make-up

3 branduri de renume în colecția mea de produse pentru make-up

În ultimele luni, colecția mea de produse pentru make-up s-a îmbogățit vizibil, în special cu produse de calitate, ale unor branduri de renume. De când mă știu am iubit produsele pentru make-up, chiar dacă obișnuiam foarte rar să mă machiez. Însă, când ai produse de calitate, parcă și plăcerea de a le folosi e mai mare. Astăzi o să vă arăt un machiaj realizat cu produse ale 3 branduri de renume pe care le am în colecția de produse pentru make-up.

Pentru acest machiaj, am ales fardul de pleoape de la NYX, mascara de la L’Oréal Paris și creionul pentru conturul ochilor și lip gloss-ul de la Maybelline. Am oscilat între eyeliner-ul-gel pentru ochi de la L’Oréal Paris și creionul pentru conturul ochilor de la Maybelline, deoarece ambele îmi plac la fel de mult. Iată care au fost produsele utilizate pentru a realiza acest machiaj:

  • paletă cu farduri de ochi NYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Shadow
  • creion pentru conturul ochilor Maybelline Master Precise Curvy
  • mascara cu efect de gene false L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye
  • lip gloss Maybelline Color Sensational Vivid Hot Laquer

Astfel, cu doar patru produse, am obținut un machiaj intens, rezistent și pe gustul meu.

Produse pentru make-up de la 3 branduri de renume

Am ales aceste trei branduri și vreau să vă vorbesc despre ele, deoarece sunt nu doar de renume, ci și de calitate.

De la NYX am în colecția mea de produse pentru make-up paleta de farduri de ochi NYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Shadow și setul de rujuri NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease. Atât fardurile de ochi, cât și rujurile acestui brand sunt pigmentate și rezistente. Deși am fost ușor sceptică în privința acestui brand, crezând că doar renumele îl face atât de apreciat, m-am convins că produsele sale sunt de calitate superioară. Se aplică ușor și rezistă ore întregi, ceea ce e un mare plus când vine vorba despre produse pentru make-up.

produse pentru make-up

Brandul L’Oréal Paris cred că este unul cunoscut de toată lumea. De la acest brand, am două produse și pe ambele le ador: mascara cu efect de gene false L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye și eyeliner-gel L’Oréal Paris Superliner. Mascara le oferă genelor un efect de alungire destul de puternic și le intensifică. În plus, îmi place și peria ei, o face ușor de utilizat, fără a încărca genele sau a le lipi unele de altele. Eyeliner-ul-gel vine cu o pensulă pentru aplicare, ceea ce face aplicarea lui extrem de ușoară, chiar și pentru persoanele începătoare și nepricepute în arta machiajului, așa cum sunt și eu.

produse pentru make-up

 Nici Maybelline nu cred că mai are nevoie de vreo prezentare. De la acest brand, am creionul pentru conturul ochilor Maybelline Master Precise Curvy și două nuanțe de lip gloss Maybelline Color Sensational Vivid Hot Laquer. Creionul este intens și ușor de utilizat, mai ales datorită formei sale, care, după părerea mea, îți permite să trasezi atât linii de tuș subțiri, cât și groase. Lip gloss-ul are culori intense și este rezistent.

Calitate superioară pentru machiaje reușite

Toate cele trei branduri au produse de calitate, care au culori intense, pigmentate și rezistente. Le recomand cu drag, pentru machiaje reușite, care rezistă ore întregi. Și, dacă tot vi le recomand, vă dau și un pont: până în 13 septembrie 2020, pe Notino puteți cumpăra produsele acestor branduri, cu o reducere de 20%. De asemenea, pe site găsiți produse ale diverselor branduri, cu reduceri de până la 25%.

Voi ați folosit sau folosiți produse pentru make-up de la NYX, L’Oréal Paris  sau Maybelline? Care este brandul vostru preferat în materie de make-up?

10 thoughts on “3 branduri de renume în colecția mea de produse pentru make-up

  1. Minunate produsele lor! Deși rar ma, machiez, rimelul de la Maybelline e preferatul. Mă tentezi și cu cu acestea de la L’oreal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.