Regăsirea copilului interior. Calea către Sinele autentic

Regăsirea copilului interior

Știm cu toții că fiecare dintre noi poartă cu sine experiențe traumatice din copilărie, care sunt stocate în memoria afectivă, și se activează automat în anumite situații, generând dificultăți comportamentale, emoționale și implicit de relaționare. Pentru a depăși traumele și vulnerabilitățile e nevoie de cunoaștere, acceptare și conectare cu acea latură din noi.

În perioada 18 – 24 august te invităm să navighezi prin universul tău interior cu o introspecție către copilul din tine, unde vom afla mai multe despre tipare relaționale, psihofiziologia traumei, memorie somatică, stiluri de atașament, mituri și structuri arhetipale și felul în care acestea influențează evoluția psihicului.

Povestea de regăsire a copilului interior va cuprinde și o selecție de titluri reduse cu 25% pe http://www.edituraherald.ro, titluri care oferă căi către adevăratul sine, din prisma mai multor școli de gândire psihologică.

11 thoughts on “Regăsirea copilului interior. Calea către Sinele autentic

  1. Sunt nerabdatoare sa citesc aceasta carte si sunt sigura ca va contine multe lucruri interesante despre regasirea copilului interior. Voi recomanda mai departe cu placere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: