Haine pentru mine și Denisa de la Femme Luxe

Haine pentru mine și Denisa de la Femme Luxe

De ceva vreme mă tot uitam la hainele de pe Femme Luxe și mă gândeam dacă să îndrăznesc să îi comand ceva și Denisei sau nu. Abia luna aceasta împlinește nouă ani, astfel că mă gândeam că poate mărimile îi vor fi prea mari. Totuși, mi-am făcut curaj și i-am ales două tricouri, mărimea XS și am așteptat amândouă cu nerăbdare coletul. Dacă până acum doar eu eram nerăbdătoare și așteptam curioasă să îmi văd noile haine, de data aceasta am împărțit aceste emoții și ne-am bucurat amândouă, în aceeași măsură, atunci când a ajuns curierul cu pachetul nostru. Norocul face că nu am avut mult de așteptat, cred că a durat chiar sub 7 zile să ajungă.

Așa cum spuneam, am așteptat amândouă. Și asta pentru că ei i-am comandat două tricouri, iar mie, un tricou și un set loungewear. Înainte să vă arăt hainele comandate, vă povestesc și despre ședința foto, pentru că și asta a fost diferită de alte dăți. De obicei, Norbi îmi face pozele. De data aceasta, când a sosit coletul el era la muncă, iar vremea era atât de frumoasă, încât am decis să ne descurcăm noi două și cu pozele.

Așadar, eu am fotografiat-o pe Denisa, iar ea, pe mine. Ne-am distrat de minune făcând pozele și am profitat de ocazie să petrecem timp împreună. Ne-a prins tare bine, mai ales că, în ultima vreme, am avut mereu de lucru și timp de joacă, aproape deloc. Am scos și perna-unicorn la „picnic”, am luat și trotineta și mingea la joacă, am fost nevoită și eu să stau pe pătură cu unicornul, pentru poză, că altfel nu se putea. Și acum, că tot v-am zis povestea din spatele pozelor, haideți să vă arăt și ce haine ne-am comandat de pe Femme Luxe.

Două tricouri pentru Denisa

Sunt încântată de produsele din categoria T shirts pe care mi le-am luat de pe site, astfel că am decis să îi iau niște tricouri și Denisei. Deocamdată nu am îndrăznit să îi iau Joggers, nefiind sigură că i s-ar potrivi mărimile. Teama mea era nu că nu i-ar fi buni pe șolduri, ci că i-ar fi prea lungi. Așadar, am rămas la tricouri. Și pentru că văzusem deja niște modele colorate, am știut exact ce să îi aleg.

Am ales tricoul Pink Tie Dye Padded Shoulder Sleeveless T-Shirt – Seema, un tricou colorat, cu modele abstracte și cu accent pe culoarea roz. Tricoul este prevăzut cu burete la umeri, însă noi am scos buretele de cum a ajuns, pentru că Denisei nu îi era comod așa. Tricoul îi vine de minune, iar ea este încântată de el.

Același model, doar că pe portocaliu, este și tricoul Orange Tie Dye Padded Shoulder Sleeveless T-Shirt – Seema, al doilea din comandă. Pe site culorile acestuia apăreau mai fade. În schimb, când am primit coletul, am rămas surprinse de cât de intense sunt culorile. Practic, nu prea se observă deosebire între cele două tricouri, puțin de tot se vede că nu e unul și același. Ne bucurăm că îi sunt bune și le poartă cu mare drag, pentru că îi plac atât ca și design, cât și ca nivel de confort pe care i-l asigură.

Haine pentru mine

Pentru mine, știam deja ce îmi doresc. În comanda anterioară am avut două tricouri care sunt mai scurte în realitate, decât păreau pe site. Totuși, mi-a plăcut atât de mult cum arată cu rochia de anul trecut, luată tot de pe Femme Luxe, încât am vrut neapărat să îmi mai comand unul, pe altă culoare. Așadar, am ales modelul Camel V Neck Short Sleeve T-Shirt – Alaya.

Anul trecut, dar și anul acesta, mi-am luat câteva seturi loungewear de pe site. Toate îmi plac foarte mult, sunt practice, drăguțe și comode. De data aceasta am ales Grey V-Neck Boxy Loungewear Set – Estelle, primul set din colecția mea care are decolteul în V. Din prima clipă, a devenit setul meu preferat și l-am purtat cât de des am putut până acum. Decolteul în V cred că îl face preferatul meu, pentru că mi se pare mult mai lejer și mai confortabil decât toate celelalte seturi pe care le am.

Așadar, am avut încă o comandă de haine reușită, de pe Femme Luxe. Vouă cum vi se par alegerile noastre?

10 thoughts on “Haine pentru mine și Denisa de la Femme Luxe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.