3 imperfecțiuni ale tenului rezolvate cu Ziaja

3 imperfecțiuni ale tenului rezolvate cu Ziaja

De când am descoperit cosmeticele de la Ziaja, le folosesc cu mare plăcere. Sunt produse care, mie cel puțin, mi se par de calitate, iar prețurile lor sunt accesibile. Până recent, am folosit gel de curățare intim, șampon, balsam și mască de păr de la acest brand. De toate sunt foarte mulțumită. De data aceasta, am ales trei produse destinate diverselor imperfecțiuni ale tenului. Haideți să vedem despre ce este vorba.

Imperfecțiunea #1: puncte negre. Produs: Ziaja Jeju Young Skin – pastă pentru exfoliere

Cred că oricine s-a confruntat, măcar o dată, cu imperfecțiunea cunoscută drept puncte negre. Punctele negre apar atunci când sebumul este secretat în exces peste celule moarte de piele, particule de praf sau machiaj. În cazul în care acestea se infectează, pot degenera în coșuri. În cazul în care acest lucru se întâmplă, porii au o deschidere mare și melanina sebumului se oxidează, dând o culoare închisă comedoanelor. De aici, punctele negre.

Punctele negre pot apărea din diverse cauze și sunt întâlnite în special în cazul persoanelor care au tenul gras, utilizează produse de îngrijire uleioase sau se machiază zilnic. Totuși, există și alți factori care pot favoriza apariția punctelor negre, cum ar fi: schimbările hormonale, dezvoltarea în exces a bacteriilor Propionibacterium acnes pe suprafața pielii, părul gras în contact cu tenul, sau anumite medicamente.

Chiar dacă am fost mereu destul de ferită de acnee, am avut adeseori puncte negre. De data aceasta, am ales o pastă pentru exfoliere, denumită Ziaja Jeju Young Skin, pentru a vedea dacă își îndeplinește bine scopul pe această parte de imperfecțiuni ale tenului, adică pe partea de puncte negre. Pasta se întinde bine pe față, apoi se îndepărtează spălând-o cu apă călduță. Are un parfum plăcut, iar pielea rămâne netedă în urma utilizării acestei paste pentru exfoliere. În plus, am avut impresia că tenul meu a devenit chiar mai luminos după utilizare și dădea impresia de curat, fără imperfecțiuni.

Imperfecțiunea #2: pori dilatați. Produs: Ziaja Jeju Young Skin – mască neagră de curățare pentru piele tânără

O altă imperfecțiune a pielii constă în porii dilatați. Aceștia nu doar că oferă un aspect inestetic al tenului, ci pot duce la complicații, cum ar fi punctele negre sau acneea. Câteva dintre semnele porilor dilatați sunt: aspectul ușor îmbătrânit al tenului, excesul de sebum, prezența punctelor negre și a acneei.

Printre principalele cauze care determină apariția de pori dilatați se numără tipul de ten, excesul de sebum, modificările hormonale, sauna, expunerea prelungită la ultraviolete (soare), pierderea elasticității pielii, greșelile de igienă și moștenirea genetică.

Am ales și un produs care este destinat acestei imperfecțiuni, mai ales că produsul se potrivește și pentru punctele negre. Este vorba despre masca neagră de curățare pentru piele tânără Ziaja Jeju Young Skin. Masca se aplică pe față și se lasă 10-15 minute să acționeze, iar apoi se îndepărtează cu apă căldță. Se poate utiliza de 1-2 ori pe săptămână. La fel ca și celălalt produs din colecție, și acesta are un parfum plăcut. În timp ce stăteam cu masca pe față, am avut senzația de strânsoare pe obraji, urmată de o ușoară senzație de răcoare. După ce am utilizat-o, tenul meu era vizibil mai luminos și mai catifelat.

Imperfecțiunea #3: cearcăne. Produs: Ziaja Eye Creams & Gels – gel pentru ochi împotriva umflăturilor

3 imperfecțiuni ale tenului rezolvate cu Ziaja

Una dintre imperfecțiunile pe care le am frecvent sunt cearcănele. Poate și voi ați avut cearcăne după o noapte nedormită sau când ați fost mai obosiți sau, poate, la fel ca și mine, cearcănele au devenit pentru voi o imperfecțiune pe care o aveți în mod constant. Deși una dintre principalele cauze ale cearcănelor este oboseala, pot exista diverse alte cauze ale apariției acestei imperfecțiuni ale tenului. Printre cauze se numără ereditatea, somnul insuficient sau oboseala, îmbătrânirea, alergiile, eczemele, expunerea la soare, alimentația inadecvată, bolile endocrine, medicamentele, precum și răceala sau sinuzita.

Gelul pentru ochi împotriva umflăturilor Ziaja Eye Creams & Gels este recomandat să se aplice seara, ceea ce am și făcut. Se aplică ușor, nu usucă sau irită pielea, ci o lasă catifelată. Aș minți să spun că are efecte miraculoase, pentru că în trecut am folosit produse care aveau efect mult mai bun în acest sens. Totuși, consider că după o aplicare îndelungată, s-ar putea să i se vadă și efectele. În plus, sunt săptămâni de când dorm fără să mă odihnesc cu adevărat, ceea ce doar îmi intensifică zilnic cearcănele, indiferent de produsele pe care le folosesc în acest sens.

Voi ați folosit produse Ziaja? Vă confruntați cu vreuna dintre aceste imperfecțiuni ale tenului?  

6 thoughts on “3 imperfecțiuni ale tenului rezolvate cu Ziaja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.