Învățăturile lui Dalai Lama (10 – 17 august)

Învățăturile lui Dalai Lama

Învățăturile clare, eficiente, simple și ușor accesibile ale lui Dalai Lama reprezintă o sursă de înțelepciune pentru toți cei dedicați schimbării lumii prin dezvoltarea propriilor capacități spirituale, indiferent dacă sunt sau nu budiști.

Prin practica învățăturilor transmise de Dalai Lama putem să dezvoltăm într-un stil personal, bazat pe fundamente budiste, calea către propria noastră umanitate, către altruism și înțelepciunea de a trăi viața cu bunătate și candoare față de noi înșine și de toate ființele sensibile.

Între 10 și 17 august vom învața cum să abordăm în propria viață teme precum: cultivarea generozității și a compasiunii, natura Adevărului ultim, gestionarea furiei, tehnici de meditație, practici pentru sădirea înțelepciunii, toleranței și răbdării, care este semnificația unor concepte budiste precum conștiința sau karma etc.

În această perioadă, toate titlurile publicate de Editura Herald în seria de autor Dalai Lama ce cuprind învățături budiste esențiale, vor beneficia de o reducere de 30% pe www.edituraherald.ro !

6 thoughts on “Învățăturile lui Dalai Lama (10 – 17 august)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.