5 rochii noi în wishlist-ul de pe Dresslily

5 rochii noi în wishlist-ul de pe Dresslily

Rochiile pe care mi le-am comandat în trecut de pe Dresslily sunt printre preferatele mele și le port cu orice ocazie pe care o prind. Sunt confortabile, drăguțe și mă simt foarte bine când le port. Tocmai din acest motiv, am de gând să mai comand câteva rochii noi de pe site. De data aceasta, am adăugat 5 rochii noi în wishlist-ul meu de pe Dresslily și urmează să decid ordinea în care le voi comanda. Până atunci, însă, m-am gândit să vă arăt și vouă care sunt noile rochii pe care mi le doresc.

1.      Bohemian Flower Crossover Empire Waist Dress

rochii noi

De cum am văzut designul acestei rochii, am și trecut-o direct în wishlist. Mi se pare o combinație extrem de veselă de culori și forme. Rochia Bohemian Flower Crossover Empire Waist Dress este disponibilă în diverse variante de culori, însă eu aș opta pentru cea cu bustul turcoaz.

2.      Bowknot Floral Print Lace Panel Cami High Low Dress

Rochia Bowknot Floral Print Lace Panel Cami High Low Dress are un design modern, iar imprimeul floral o face perfectă pentru zilele de vară. Este disponibilă pe alb sau negru, însă eu o prefer pe alb – v-am povestit deja că vreau să exclud hainele negre din garderobă, pe cât posibil.

3.      Crisscross Tree Cat Print Grommet High Low Dress

rochii noi

La rochia Crisscross Tree Cat Print Grommet High Low Dress m-a atras imprimeul mai mult decât designul. În ultima perioadă, ador hainele care au imprimate pisici negre. Sunt mândra deținătoare a trei pisici negre, așadar cred că se explică de ce îmi plac astfel de modele de haine.

4.      Flower Print O Ring High Low Surplice Dress

Și rochia Flower Print O Ring High Low Surplice Dress m-a atras tot pentru imprimeu și design. Imprimeul floral, colorat, mi se pare extrem de potrivit pentru a da un plus de prospețime și culoare garderobei.

5.      Butterfly Print Strappy High Low Dress

rochii noi

Dacă tot am ales rochii înflorate, mi-am zis că ar fi o idee grozavă să aleg și o rochie cu fluturi. Am optat pentru modelul Butterfly Print Strappy High Low Dress, la care mi-a atras atenția combinația de materiale și texturi.  

Vreți să vedeți ce noutăți mai sunt pe site? Here are the new arrival! It’s time to refresh your wardrobe! DressLily prepare the best high-quality but low-prices products for you, make you free under all occasion for Monday to Friday.

În plus, nu uitați să folosiți codul DLBF20 pentru o reducere de 22%. (Use codeDLBF20 with 22% OFF)

Cum vi se par cele cinci rochii noi din wishlist-ul meu? Voi ce alte produse ați comanda de pe site?

6 thoughts on “5 rochii noi în wishlist-ul de pe Dresslily

  1. Sunt minunate toate! O să arunc o privire pe site, îmi plac mult rochiile și se pare ca voi găsi modele minunate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.