Atracția și visele. Volumul I. Călătoria – Ioana Dumitrăchescu

Atracția și visele. Volumul I. Călătoria – Ioana Dumitrăchescu

Atracția și visele. Volumul I. Călătoria de Ioana Dumitrăchescu este un roman care îmbină ficțiunea cu dezvoltarea personală. Este un roman motivațional în care, dincolo de ideile menite să îl ajute pe cititor, are o poveste demnă de romanele de ficțiune. Trebuie să recunosc că romanul m-a surprins plăcut, marcând o evoluție în stilul de scriere al Ioanei. În plus, îmbinarea dintre ficțiune și roman motivațional mi se pare extrem de reușită în cazul acestei cărți.

Călătoria spre o persoană de succes

În volumul intitulat Călătoria o cunoaștem pe Emilia Avram, o tânără de 18 ani, din București, care trăiește un adevărat coșmar. Mama ei nu a iubit-o niciodată, ci a tratat-o agresiv, atât prin vorbe aruncate, cât și prin violență fizică. Mai mult chiar, mama ei o consideră a avea probleme psihice, motiv pentru care Emilia chiar a fost internată la psihiatrie și este obligată să ia tratament.

Deși tatăl o iubește, nici acesta nu are cuvânt în fața mamei. În plus, cuplul mai are un băiat, care este feblețea mamei și, mai mult, băiatul este și el răutăcios cu sora lui. Astfel, ajunsă la vârsta majoratului, Emilia decide că a sosit momentul să plece de acasă. Într-un moment pe care îl consideră prielnic, ia trenul spre Oradea, dorind să plece cât mai departe de casa care i-a fost închisoare și teroare în toți acești ani.

Emilia pornește spre necunoscut. Nu știe unde va sta și ce va face. Totuși, dorința ei este să își găsească liniștea și să devină o persoană de succes, în timp. În tren o cunoaște pe doamna Victoria, o femeie drăguță care, atunci când aude povestea Emiliei, se oferă să o găzduiască la ea. Mai mult, se oferă să o învețe despre spiritualitate și dezvoltare personală, pentru a o ajuta să își transforme viața așa cum își dorește.

Alături de doamna Victoria, Emilia începe o nouă viață. Urmând sfaturile și învățăturile femeii, Emilia ajunge să se angajeze și să își găsească liniștea. Iar atunci când tot ce îi mai lipsește este iubirea, doamna Victoria o învață cum să își cunoască sortitul, iar iubirea apare în viața ei când se așteaptă mai puțin.

Povestea care îl ajută pe cititor să își schimbe viața

Cartea este scrisă similar unui jurnal al Emiliei. Astfel, cititorul are șansa de a învăța, alături de protagonistă, toate informațiile legate de spiritualitate și dezvoltare personală care o ajută pe Emilia să își schimbe viața. Alături de informațiile care însoțesc povestea Emiliei, cititorul primește și exerciții și tehnici, pe care le poate folosi pentru a transforma diverse aspecte ale vieții sale.

Romanul Atracția și visele. Volumul I. Călătoria îl poartă pe cititor într-o aventură menită să îi demonstreze că oricine poate deveni o persoană de succes, fericită, dacă își dorește asta și lucrează pentru a obține ce își dorește. Mie mi-a plăcut tare mult povestea Emiliei și, mai ales, faptul că am dobândit învățături prețioase prin intermediul acestei cărți. Vă recomand și vouă cartea, indiferent dacă vă doriți să aflați cum să vă împliniți dorințele sau vreți doar să citiți cartea pentru a afla povestea Emiliei.

Cartea Atracția și visele. Volumul I. Călătoria de Ioana Dumitrăchescu poate fi comandată de pe site-ul Editurii Mysterio.

10 thoughts on “Atracția și visele. Volumul I. Călătoria – Ioana Dumitrăchescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.