Instrumentele de economisire marca OVB Romania

economisire

Multi romani inca nu inteleg ca orice forma de asigurare repezinta cel mai eficient instrument de economisire si nu au cultura asigurarilor atat de dezvoltata. Evident ca retinerea fata de asigurari mediate de OVB Romania este foarte paguboasa, fiindca in lume exista milioane de clienti multumiti de aceste produse ale prevederii.

Firma OVB nu a actionat niciodata singura in folosul omenirii, ci a avut suportul a 100 de parteneri puternici care au contribuit decisiv la sporirea banilor clientilor si la oferirea accesului in cele mai bune clinici medicale private.

Cand intri pe site-ul firmei care isi desfasoara activitatea cu succes si in Romania trebuie sa stii urmatoarele detalii:
-nu exista la nicio alta firma de profil din tara experti financiari la fel de bine pregatiti si de empatici, cum sunt cei de aici.
-consultanta este gratuita si confidentiala. Expertii pastreaza secretul discutiei avute cu clientii si le ofera acestora produse care sa corespunda in totalitate nevoilor lor de asigurare.

O familie care sta cu chirie nu are nevoie de asigurare de locuinta, ci mai degraba de asigurare de sanatate, mai ales daca proprietarul streseaza permanent cu pretentiile si conditiila sale.
-nu vor exista niciodata neconcordante intre prezentarea pe care o face expertul unei asigurari si calitatea produsului respectiv.

Tot ceea ce iti prezinta corespunde in totalitate realitatii. Nu este ca in cazul functionarilor de la banci, care iti promit o dobanda la depozitul tau bancar, iar in ziua scadentei costati ca ai multe comisioane de achitat si ti se diminueaza si suma pe care ai reusit sa o strangi singur. Sa ai incredere deplina in sfaturile expertilor, fiindca ei au in centrul atentiei interesul clientilor!
-combina in mod avantajos asigurarile, sa fii complet acoperit.
Ai grija de tine si fa-ti o asigurare de sanate, dar asigura-ti si locuinta, daca posezi una!
-asigurarile mediate de OVB conduc in topul celor mai bune instrumente care masoara prevederea romanilor, dar sunt si cele mai eficiente instrumente de economisire, fiindca la sumele totale se adauga cu onestitate dobanzi si beneficii generate de plasamentele avantajoase.
-ai o multime de surse de informatii care sa te ajute sa alegi fara sa stai pe ganduri expertii OVB drept consultantii tai financiari.

Pe de o parte vorbesc statisticile favorabile, pe de alta parte portofoliul, evaluarile clientilor si ale mediei.

Lumea apreciaza pozitiv asigurarile oneste care ajuta oamenii prudenti aflati in nevoie. Da, ar trebui sa anticipam pierderea sanatatii, deteriorarea locuintei si sa acceptam ca simultan cu trecerea vremii ne apropiem de pensionare, etapa vietii in care puterea scade si veniturile la fel, iar nevoia de bani creste, fiindca avem nevoie de medicamente.
Iata care sunt cele mai solicitate asigurari mediate de OVB:
1. Asigurarea de sanatate, fiindca oamenii sunt multumiti de cele doua promisiuni elementare. Prima are in vedere cele mai atente ingrijiri oferite in clinici private in regim hotelier (aer conditionat, televizor in camere, baie proprie, firme de catering verificate care asigura hrana sanatoasa si buna). Nu ne dorim sa stam cu altcineva in pat, cum se mai intampla prin spitalele supraaglomerate, nici cu mizerie in camere sau galagie.
A doua promisiune este la fel de importanta, fiindca suma oferita celui care isi pierde capacitatea de munca ii este de folos si asiguratului, dar si familiei sale. Intr-o familie cu 3-4 copii si doua salarii, lipsa uneia dintre sursele de venit va marca dureros nivelul de trai al tuturor membrilor. De multe ori imbolnavirea capului familiei inseamna concediu sau renuntarea la serviciu a sotiei, sa il poata ingriji, daca acesta nu este asigurat.

 1. Asigurarea locuintei de toate riscurile la care este expusa.
  Poti sa stai linistit, stiind ca primesti o suma considerabila in caz de cutremur, de tornada, de incendiu sau de inundatii. Nevoia de casa este la fel de acuta ca nevoia de paine, de aer si de apa. Nimeni nu isi doreste ca locuinta sa fie afectata de un fenomen extrem, dar trebuie sa luam in calcul si aceasta posibilitate nefasta.
  Esti marcat cand se strica acoperisul, tavanul si peretii si la tinerete, dar este varsta la care mai poti munci si ai resursele de energie necesare reabilitarii, dar ce faci, cand esti batran si bolnav?
  O asigurare de locuinta este utila si tinerilor, dar celor batrani le este indispensabila, fiindca ei chiar nu mai au resurse sa isi repare sau recladeasca locuinta.
 2. Asigurarea pentru pensie facultativa. Fara sa iei in calcul zvonurile cu iz politic, trebuie sa fii sigur ca la batranete vei avea suficienti bani sa te plimbi, sa ii rasfeti pe cei dragi, sa te ingrijesti, in cazul in care te imbolnavesti.
  Nu poti sa stai luna de luna in asteptarea pensiei mici si sa devii abonat la frustrari! Sunt batrani care mananca numai de sarbatori carne sau prajituri si le este la fel de greu cu hrana si in perioadele de post. Si legumele si fructele sunt scumpe pentru buzunarele lor.
 3. Asigurarea de viata nu trebuie privita prin prisma prejudecatilor. Unii nu isi fac, gandindu-se ca forteaza mana destinului si vor deceda. Oricum nu ne putem sustrage de la conditia de muritor, iar persoanele care lucreaza in strainatate si au un serviciu periculos demonstreaza ca isi iubesc familia facandu-si o astfel de asigurare.
  Un deces poate surveni la orice varsta, in tara sau in strainatate. Costurile repatrierii sunt acoperite de asiguarea de viata, iar familia mai primeste o suma de bani care sa ii asigure subzistenta pana isi revine din soc.
  Banii nu se pierd. Daca nu survine decesul, supravietuitorul va fi premiat cu suma care s-a strans in perioada asigurarii.

Acest articol este un guest post

10 thoughts on “Instrumentele de economisire marca OVB Romania

 1. Foarte importante asigurările, de orice fel, la fel și firma care le face. Mulțumesc pentru recomandare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: