Haine în culori deschise pentru o vară însorită

Haine în culori deschise pentru o vară însorită

Comenzile de pe Femme Luxe au devenit un fel de „terapie” pentru mine. Mă bucur de fiecare dată când plasez o nouă comandă, iar când ajunge coletul, sunt în culmea fericirii. Iar bucuria mea e dată de faptul că pe site găsesc haine tare frumoase, moderne și în culori plăcute. Cu ajutorul acestui magazin online din Marea Britanie, am reușit să îmi schimb complet garderoba. De unde, până în urmă cu un an, hainele mele erau în mare parte negre, acum abia dacă mai găsești vreo piesă vestimentară neagră prin garderobă. Și de această dată, am optat pentru haine în culori deschise.

M-am uitat la rochii, dar am considerat că deocamdată am suficiente. Încă sunt în perioada în care mă obișnuiesc să le port. Dacă mă urmăriți de mai mult timp, cred că știți deja că, până în urmă cu un an, nu purtam rochii. De asemenea, am aruncat o privire și în categoria Loungewear, doar că seturi lungi nu am vrut încă, iar seturi scurte am deja câteva. Așa se face că am rămas iar la pantaloni și la tricouri. Haideți să vă arăt ce mi-am luat.

Haine în culori deschise – două tricouri nu tocmai lungi

În categoria T shirts am găsit tricourile Alaya, disponibile într-o varietate de culori. Mi-a plăcut tare mult modelul, cu decolteu în V și mâneci scurte. Am tot analizat pozele, am tot încercat să îmi dau seama dacă sunt tricouri de lungime obișnuită sau scurte, dar n-am reușit să mă dumiresc. Totuși, din poze păreau de lungime relativ lungă, deci am zis că nu strică să comand două, să văd.

Am ales tricoul Grey Marl V Neck Short Sleeve T-Shirt – Alaya și Lilac V Neck Short Sleeve T-Shirt – Alaya. Când a ajuns coletul, am avut parte de o surpriză. Așa cum m-am temut, tricourile au un design relativ scurt, astfel că nu mă avantajează în mod deosebit și nici nu mă simt prea confortabil să le port cu o pereche de blugi sau pantaloni obișnuiți. Totuși, se potrivesc destul de bine cu o pereche de blugi cu talie înaltă.

Stând să mă gândesc cu ce le-aș putea potrivi, mi-am amintit de o rochie pe care am luat-o anul trecut, tot de la Femme Luxe. Mi-am zis că merită să testez să văd cum se potrivesc tricourile acestea cu rochia, iar rezultatul mi-a plăcut. Rochia, fiind destul de strâmtă, nu se potrivește cu orice top. Însă, cum tricourile acestea sunt mai scurte și strâmte, pe corp, se potrivesc de minune.

Ba chiar, după ce am văzut cât de bine mă simt purtând această combinație, m-am gândit chiar că s-ar putea să mai iau vreo două astfel de tricouri, doar că pe alte culori. Desigur, tot culori cât mai deschise, deoarece îmi doresc să port doar haine în culori deschise de acum încolo, pe cât posibil.

Tricou colorat

În ultima perioadă pare că am căpătat o obsesie pentru tricouri. De la Femme Luxe mi-am comandat recent o grămadă de tricouri, de la simple, la albe cu imprimeu și chiar roz cu imprimeu, am luat tot ce mi-a plăcut. Și de data aceasta, un tricou colorat mi-a atras atenția. Este vorba despre Lilac Tie Dye Oversized T-Shirt – Veda. Deși este colorat, movul este destul de fad.

Am luat o mărime mai mică decât în general, deoarece modelul este supradimensionat. Chiar și așa, tricoul este puțin larg. Totuși, îmi place cum stă și arată minunat la blugi, după părerea mea.

Dacă tot iau haine în culori deschise, să fie la fel și pantalonii

A patra piesă vestimentară din această comandă este o pereche de pantaloni din categoria Joggers. Am ales modelul Stone Cargo Slim Fit Trouser – Sunny, deoarece am deja acest model de pantaloni pe khaki. Atât de mult îmi plac și așa confortabili sunt, încât am zis că vreau să îi am și pe altă culoare.

Totuși, în cazul acestora, mi se pare că materialul e puțin mai gros decât în cazul celor khaki, pe care i-am luat lunile trecute. Așadar, deși culoarea este deschisă, perfectă pentru vară, din cauza materialului, îi voi purta mai degrabă la toamnă. Mă bucur, însă, de alegerea mea, deoarece și acești pantaloni îmi plac tare mult.

Haine în culori deschise într-o nouă comandă reușită

Așa cum ați văzut, am avut încă o comandă reușită la Femme Luxe. Sunt mulțumită de toate alegerile mele și mă bucur și mai mult când văd cum garderoba mea se umple cu haine în culori deschise. Vouă vă plac alegerile mele?

10 thoughts on “Haine în culori deschise pentru o vară însorită

  1. Tare frumoase alegeri! Și eu mi-am luat pantalonii, care îmi plac mult de tot și astept cu nerăbdare coletul cu noile alegeri !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.