Perwoll Renew&Blossom – impresii în urma testării

perwoll renew&blossom

Cred că știți cu toții sloganul „Nouă? Nu! Spălată cu Perwoll!”. Recent, mi-am zis că este timpul să testez și eu detergentul Perwoll, deoarece auzisem atât de multe despre el și eram chiar curioasă cum este. Când vine vorba despre detergent pentru haine, sunt destul de pretențioasă. Asta deoarece am așteptări cam mari și îmi doresc de la un detergent să curețe impecabil și să lase un parfum plăcut și persistent. De data aceasta, în testare a fost detergentul Perwoll Renew&Blossom, iar despre impresiile mele veți citi în rândurile care urmează.

În primul rând, trebuie să vă spun că Perwoll Renew&Blossom este un nou detergent lansat de renumita marcă. Acest detergent este potrivit pentru toate tipurile de haine, ceea ce este un mare plus pentru mine. Mereu am căutat să folosesc detergenți care nu se adresează unei categorii specifice de haine sau țesături.  

Noul Perwoll Renew&Blossom are un parfum floral, elegant. Eu sunt o mare iubitoare a parfumurilor florale, astfel că, și din acest punct de vedere, detergentul m-a mulțumit. Ceea ce mi-a plăcut este că parfumul său persistă destul de bine în haine.

Un alt atu al acestui detergent este acela că protejează țesăturile. Redă strălucirea culorilor și are grijă de țesături, menținându-le în formă. Tocmai din acest motiv, este un detergent la care merită să apelăm atunci când avem haine preferate, pe care ne dorim să le păstrăm ca noi pentru cât mai mult timp.

Perwoll Renew&Blossom – un detergent care m-a încântat pe mine și persoanele apropiate

Adeseori, tind să spun că în cazul unor branduri, calitatea nu este pe măsura reclamei și a renumelui. Tocmai acesta a fost și motivul pentru care am amânat atât de mult să folosesc detergent Perwoll, pentru că mă temeam că mă va dezamăgi. Totuși, după ce am folosit de câteva ori detergentul Perwoll Renew&Blossom, pot afirma că am obținut calitatea la care am sperat.

Sunt mulțumită de modul în care spală hainele, iar parfumul pe care l-a imprimat în acestea după spălare chiar m-a surprins plăcut. Este unul dintre puținii detergenți care au trecut testul meu cu privire la persistența parfumului în haine.

Și, cum nu puteam ține încântarea doar pentru mine, am împărtășit experiența mea și cu câteva dintre persoanele apropiate, cărora le-am oferit câte un plic pentru o utilizare cu detergent Perwoll Renew&Blossom. Am rugat persoanele respective să îmi spună părerea după ce vor folosi detergentul, iar impresiile lor coincid cu ale mele. Toate s-au declarat încântate de parfumul acestui detergent.

Așadar, experiența mea de testare a acestui detergent a fost una plăcută. Mă bucur că am găsit un detergent care se potrivește tuturor tipurilor de haine, atât albe cât și colorate, și care are grijă de țesături. Asta deoarece, deși am foarte multe haine, sunt câteva piese vestimentare care îmi sunt foarte dragi și care îmi doresc să arate ca noi și peste mult timp și nenumărate purtări. În privința acestor haine, sunt sigură că voi folosi doar detergentul Perwoll Renew&Blossom pentru a le spăla.

Voi ați folosit acest detergent sau alt detergent de la Perwoll? Cum vi s-a părut?

Vă doriți să participați și voi la diverse campanii de testare? Vă invit să vă creați un cont pe BuzzStore!

8 thoughts on “Perwoll Renew&Blossom – impresii în urma testării

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.