Protecție solară cu Photoderm Cover Touch SPF 50+

Photoderm Cover Touch SPF 50+

Bioderma este unul dintre brandurile mele preferate în materie de îngrijire a tenului. Recent, a ajuns la mine un colet minunat, de care am fost încântată din prima clipă în care l-am văzut. Noile mele produse Photoderm Cover Touch SPF 50+, împreună cu un burețel pentru machiaj, au venit ambalate tare frumos, ceea ce a fost un motiv în plus de încântare.

Cea mai recentă noutate în materie de protecție solară vine de la Bioderma. Photoderm Cover Touch SPF 50+ este o protecție solară minerală cu putere mare de acoperire și care lasă pielea să respire. Este formulat pentru pielea mixtă și grasă cu imperfecțiuni. Oferă opt ore de control al secreției de sebum și dă un efect ultra-mat, antiluciu. Este non-comedogenic, rezistent la apă, căldură și umezeală. Este disponibil în două nuanțe: deschis și auriu. Prețul recomandat este de 65 de lei.

Pe termen scurt, Photoderm Cover Touch SPF 50+ asigură o putere mare de acoperire. Pe termen lung, corectează și uniformizează aspectul pielii. Este recomandat pentru utilizarea de zi cu zi și se aplică după crema hidratantă. Pentru rezultate eficiente, utilizarea este recomandată în trei etape:

  1. Pentru a obține un ten fără cusur, cu un finisaj mat, fără efect de mască, produsul se aplică pe piele din centrul feței spre exterior.
  2. Înainte de expunerea la soare, produsul se aplică uniform și generos pe față și gât. O cantitate redusă de produs reprezintă și un nivel redus de protecție solară!
  3. Se reaplică frecvent înainte și după înot, frecare sau sport.

Photoderm Cover Touch SPF 50+ – impresii după testare

Cum spuneam, folosesc de mult timp produse Bioderma și toate mi-au plăcut. Chiar și așa, am rămas foarte plăcut surprinsă de Photoderm Cover Touch SPF 50+. Chiar are o putere mare de acoperire, practic, transformă complet tenul odată ce produsul este aplicat. Totuși, în ciuda puterii de acoperire, nu încarcă tenul, nu dă senzația aceea de ten plin, greu. Eu sunt foarte mulțumită de Photoderm Cover Touch SPF 50+ și cu siguranță îl voi folosi în această vară.

Voi ați folosit până acum?

6 thoughts on “Protecție solară cu Photoderm Cover Touch SPF 50+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.