Crima perfectă. Instrucțiuni pentru fete cuminți – Holly Jackson

crima perfectă instrucțiuni pentru fete cuminți

De fiecare dată când citesc un thriller bun, îmi dau seama de ce acesta este genul meu preferat de cărți. Pentru că nimic nu se compară cu o carte plină de suspans, care te face să vrei să citești fără încetare. La fel a fost și în cazul romanului Crima perfectă. Instrucțiuni pentru fete cuminți, care mi s-a părut grozav. Chiar am pățit să mă trezesc în timpul nopții și, în loc să adorm la loc, să iau cartea și să mă pierd printre paginile ei pentru mai bine de o oră, lucru pe care nu l-am mai pățit de mult.

O poveste foarte bine construită, o intrigă încărcată cu suspans, personaje intrigante, totul a făcut ca acest roman să fie unul reușit. Am avut parte de o lectură exact pe gustul meu! Iar partea bună e că romanul Crima perfectă. Instrucțiuni pentru fete cuminți este doar primul volum al seriei.

Povestea unei crime, tema de casă a unei eleve silitoare

În urmă cu cinci ani, în micul orășel Little Kilton, o fată a dispărut. Andie Bell, o tânără apreciată de toți din oraș, a dispărut într-o seară și, cu toate că nu s-a găsit niciodată cadavrul, toată lumea a fost convinsă că a fost ucisă. Suspectul principal a fost iubitul ei de atunci, Sal Singh, care s-a sinucis la doar câteva zile de la dispariția lui Andie, astfel că ancheta a fost încheiată.

În prezent, Pippa Fitz-Amobi, o elevă extrem de silitoare, alege ca temă de proiect o cercetare asupra investigației în cazul dispariției lui Andie Bell. Odată ce propunerea ei de proiect este acceptată, Pip începe ancheta. Caută persoanele care i-au fost apropiate sau au cunoscut-o pe Andie, ia interviuri și își construiește un jurnal al anchetei.

Pentru a afla cât mai multe detalii, ia legătura și cu Ravi, fratele lui Sal. Deși acesta încearcă să o îndepărteze la început, pe parcurs i se alătură în anchetă, atunci când înțelege că Pip consideră că nu Sal a ucis-o pe Andie.

Pe măsură ce avansează cu ancheta, lucrurile se complică, iar lista de suspecți continuă să crească. Așa cum reușește să afle prin intermediul interviurilor și a diverselor mijloace, Andie nu era tocmai fata cuminte și blândă despre care vorbește acum tot orașul. Dimpotrivă, făcea ilegalități, avea o relație secretă și agresa diverse colege de școală.

Însă odată cu avansarea anchetei și cu descoperirea de noi piste, Pip începe să primească bilete și mesaje de amenințare. După cum se pare, mesajele vin tocmai de la criminalul lui Andie, ceea ce o convinge și mai mult pe Pip că nu Sal a fost vinovatul.

Crima perfectă. Instrucțiuni pentru fete cuminți – un roman plin de suspans

Crima perfectă. Instrucțiuni pentru fete cuminți este un roman plin de suspans, care urmărește o poveste foarte bine pusă la punct. Pip este un personaj ambițios, care nu se lasă intimidat prea ușor. O fată inteligentă, hotărâtă și curajoasă, care pornește pe o cale dificilă, pe care nimeni din oraș nu a vrut până atunci să pornească. Cu o deosebită atenție la detalii, Pip demonstrează că este un detectiv extrem de priceput și devotat scopului său.

Vă recomand cartea Crima perfectă. Instrucțiuni pentru fete cuminți dacă vă plac romanele thriller, încărcate de suspans și cu o poveste foarte bine pusă la punct. Pe mine m-a captivat complet această carte și abia aștept să citesc și volumele următoare ale seriei.

Cartea Crima perfectă. Instrucțiuni pentru fete cuminți de Holly Jackson poate fi comandată de pe site-ul Editurii Corint.

10 thoughts on “Crima perfectă. Instrucțiuni pentru fete cuminți – Holly Jackson

  1. Fără dar și poate, mi-ai stârnit interesul! Thriller este și genul meu preferat și nimic nu se compară cu unul bun.

  2. Interesantă carte! Super recenzia! Îți recomand și Fata din Brooklyn sau Un Apartament la Paris de Musso. Sunt două thrillere pline de suspans ca și acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.