Triplu H. Volumul 3. Partea a doua – Corina Cîndea

Triplu H. Volumul 3. Partea a doua – Corina Cîndea

Recent v-am povestit despre prima parte a volumului trei din seria Triplu H. Imediat ce am terminat de citit prima parte, am și început-o pe a doua. Din păcate, timpul nu mi-a permis să o termin de citit mai repede, dar recunosc că azi nu m-am ridicat din pat până nu am dat și ultima pagină. Așa cum mă așteptam, și a doua parte a volumului 3 este grozavă. Are o doză foarte bună de umor, ceea ce m-a ajutat enorm să uit de oboseala ultimelor zile.

Ba chiar am râs o grămadă în timp ce citeam. Stăteam cuminte în pat, lângă Denisa, citeam și, brusc, mă pufnea râsul. Iar Denisa mă întreba, de fiecare dată: „Ce e, de ce râzi?”. Răspunsul meu venea neîntârziat: „Cartea!”. Până la urmă, s-a lămurit și ea și, când am izbucnit iar în râs, a zis doar: „Ah, da, nu te mai întreb, cartea…”. Ideea este că a doua parte a volumului 3 mi s-a părut chiar mai amuzantă decât prima. Situațiile, replicile personajelor, totul se îmbină pentru a crea o carte relaxantă, romantică și plină de umor. Am mai spus-o și o repet: Triplu H dă dependență și este o serie care te ajută să te deconectezi de la cotidian, să te relaxezi și să te simți bine.

A treia generație de Triplu H își găsește parteneri

Vă povesteam data trecută că al treilea volum al seriei o are în prim-plan pe Heather, care îl cunoaște pe Tiger și între ei se creează o legătură puternică. Ei bine, cu riscul de a vă da spoilere celor care încă nu ați citit cartea, vă spun că între Heather și Tiger se leagă o relație. Deși familia ei este extrem de protectoare și unii dintre bărbații familiei nu sunt de acord cu relația, Heather reușește să rămână cu Tiger. Și asta deoarece el nu se lasă impresionat de mârâielile și amenințările bărbaților Morgan-Bennett.

Dar cine este, de fapt, Tiger? Ce trecut ascunde el? Încă din prima parte a volumului 3 ne este clar că Tiger este mai mult decât un simplu barman, dar abia în partea a doua vom afla cine este el și ce secrete i-a ascuns lui Heather. Dacă sau cum vor reuși să treacă peste minciunile lui, veți afla citind cartea.

În plus, în acest volum nu doar Heather își găsește perechea, ci și frații ei, verișoara ei, Angel, și câțiva dintre verișorii ei. Astfel, începe „concursul” și „pariul” cu care ne-am obișnuit din primele volume ale seriei Triplu H.

Poveștile de dragoste ale celei de-a treia generații

În această parte, suntem martorii noilor povești de dragoste din familia Morgan-Bennett. Chiar și băieții, cărora le-au trecut prin pat nenumărate fete, ajung să se îndrăgostească iremediabil. În această parte a volumului 3, povestea este spusă din perspectiva mai multor personaje, atât a membrilor familiei Morgan-Bennett, cât și a partenerelor/partenerilor acestora.

Romantismul și umorul se împletesc de minune și de această dată, iar rezultatul este o carte pe care cititorii o vor purta în suflet mult timp de acum încolo. Vedem o familie numeroasă și extrem de unită, care nu renunță la vechile obiceiuri, în ciuda faptului că tinerii familiei își găsesc perechea. Ba dimpotrivă, familia se bucură, în final, să primească în rândurile sale noi membri, la fel de posesivi și geloși ca membrii familiei.

Vă spun sincer că, odată ce am terminat de citit și partea a doua a volumului 3 al seriei Triplu H, tot ce m-am gândit a fost că este una dintre seriile de care nu vreau să mă despart. Sper din suflet ca autoarea să continue seria (și chiar cred că așa va fi)! Sunt sigură că toți cei care au citit seria Triplu H gândesc la fel ca mine, și pe bună dreptate. Asta deoarece este o carte în care romantismul și umorul sunt foarte bine dozate, iar povestea este frumoasă și îl ajută pe cititor să evadeze, pentru câteva ore minunate, într-o lume unde totul este perfect, încărcat cu iubire sinceră și puternică, eternă.

Așadar, dacă vă doriți să citiți o poveste minunată, care o să vă facă să râdeți și să trăiți într-o lume de vis pentru o vreme, atunci seria Triplu H este pentru voi.

Cartea Triplu H. Volumul 3. Partea a doua de Corina Cîndea se poate comanda de pe site-ul Editurii Hathor.

Citiți și:

Triplu H. Volumul I – Corina Cîndea

Triplu H. Volumul II – Corina Cîndea

12 thoughts on “Triplu H. Volumul 3. Partea a doua – Corina Cîndea

  1. Mulțumesc mult, Eva! Mă bucur că ți-a plăcut și că am reușit să te binedispun. Ăsta a fost scopul meu! 😄

  2. Cu fiecare recenzie, ma convingi tot mai mult că seria asta e tare frumoasă și îmi stârnește interesul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.