4 tricouri roz din bumbac de la Femme Luxe

4 tricouri roz din bumbac de la Femme Luxe

Am ajuns să îmi comand periodic haine de pe Femme Luxe. Îmi place atât designul lor, care este unul modern, cât și calitatea. De-a lungul ultimului an, ba chiar mai mult, am cumpărat o mulțime de haine de pe site, de la rochii, la Joggers, salopete sau seturi Loungewear și tricouri, am ales cam tot ce mi-a atras atenția. În cea mai recentă comandă am avut patru tricouri roz, din bumbac.

Înainte de a vă arăta despre ce tricouri este vorba, o să vă spun cum am ajuns să aleg patru tricouri roz. În primul rând, vă spun sincer că nu prea am purtat roz până recent, decât foarte rar. Cred că v-am mai povestit că, în adolescență, eu eram un fel de Morticia Addams, iar sora mea, un fel de Pantera Roz. Ei bine, niciodată nu mi-am imaginat că, trecută de 30 de ani, voi începe să port roz. Dar uite că am ajuns și zilele în care să port și eu roz și chiar să mă simt bine în această culoare.

De ce tricouri roz?

Cât despre tricourile alese, pe care le-am găsit în categoria T shirts, povestea e simplă. Cred că ați văzut că în comenzile recente de pe site am avut și câteva tricouri. Alegerile au fost dificile de fiecare dată, pentru că mereu găsesc produse care îmi plac mult. Într-una dintre comenzile recente, atunci când am optat pentru tricourile colorate, am avut în vedere și tricourile albe cu imprimeu buze. Totuși, tricouri albe îmi luasem într-o comandă anterioară, așa că am rămas atunci să iau tricourile corai și albastru.

Așadar, când am dat comanda cea mai recentă pe Femme Luxe, am optat pentru imprimeurile pe care pusesem deja ochii. Totuși, pentru că tricouri albe am tot luat, am ales, de data aceasta, tricouri roz. Totuși, la unul singur am găsit mărimea mea, la celelalte trei nu era disponibilă. Mai mică nu am vrut să iau, să nu stea prea strâmt pe mine, așadar, am optat pentru mărime mai mare la trei dintre ele, astfel că am, acum, trei tricouri roz supradimensionate. Totuși, arată bine cu blugii și mă simt confortabil în ele.

În plus, dincolo de culoare și de imprimeurile extrem de drăguțe – zic eu – un alt lucru pe care îl apreciez enorm la aceste tricouri este materialul. Toate patru sunt din bumbac 100%, ceea ce înseamnă că sunt de calitate și extrem de confortabile.

4 tricouri roz cu imprimeuri drăguțe

Cred că v-am povestit destul despre cum am ajuns să îmi iau patru tricouri roz într-o singură comandă. Acum e momentul să vă arăt și despre ce tricouri este vorba.

Tricoul Pink ‘Honey’ Oversized T-Shirt – Eleanor are imprimat cuvântul Honey, cu negru, pe piept. Este un tricou simplu, completat perfect de imprimeu. Văzusem același model pe alb, dar parcă pe roz m-a atras mai tare.

Încă de la comanda anterioară, pusesem ochii pe imprimeul cu buze leopard și inscripția Femme La Mode. Atunci îl văzusem pe alb. Acum, în schimb, când am dat peste tricoul roz Pink Leopard Print ‘Femme La Mode’ Slogan Print T-Shirt – Lilianna, am știut că pe acesta îl vreau.

Tot cu un imprimeu asemănător este și tricoul Pink ‘La Femme’ Slogan Print Lip T-Shirt – Rayna. La fel ca și în cazul tricoului anterior, și acest model îl văzusem înainte pe alb. Deși arată grozav și pe alb, am optat pentru roz, din dorința de a mai da puțină culoare garderobei mele. (Din care, apropos, am cam aruncat majoritatea hainelor negre!)

Al patrulea tricou din comandă este Pink ‘Baby Girl’ Slogan Print Crew Neck T-Shirt – Bria. După ce am ales celelalte trei tricouri, mi-am pus în minte să comand, până la urmă, patru tricouri roz. Așadar, mai aveam de ales un tricou roz. Am studiat bine oferta și, dintre toate imprimeurile disponibile pe roz, acesta mi-a plăcut cel mai mult. Imprimeul Baby Girl, scris cu roșu și litere subțiri, de mână, mi se pare că îi dă un stil simplu, minimalist și ușor de combinat cu diverse piese vestimentare.

Acestea au fost alegerile mele pentru cea mai recentă comandă de la Femme Luxe. Sunt curioasă cum vi se par și care dintre cele patru tricouri vă place cel mai mult.

8 thoughts on “4 tricouri roz din bumbac de la Femme Luxe

  1. Tare frumoase alegeri, îmi plac mult tricourile de la Femme Luxe, aștept și eu o noua tura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.