Triplu H. Volumul 3. Partea întâi – Corina Cîndea

triplu h

Corina Cîndea este una dintre singurele scriitoare de romance pe care le citesc cu plăcere. Cei care mă urmăriți știți deja că nu prea sunt o împătimită a cărților romantice, însă mi-au plăcut toate cărțile autoarei Corina Cîndea. Asta deoarece, dincolo de povestea romantică, are un umor greu de egalat. Personajele ei sunt cât se poate de simpatice și au replici amuzante, uneori ironice chiar. Primele două volume ale seriei Triplu H le-am citit de mult, însă am îndrăgit tare mult cuplurile acestei serii.

De data aceasta, a venit timpul să citesc al treilea volum al seriei. Volumul al treilea este împărțit în două. Prima parte am citit-o deja și vă povestesc despre ea în rândurile care urmează, iar a doua parte am început-o de îndată ce am terminat-o pe prima. Vă spun eu, Triplu H creează dependență!

Și știți de ce? Pentru că povestea este atât de frumoasă și aduce atât de multă bună-dispoziție, încât greu lași cartea din mână. Chiar m-am bucurat că, deși aveam cărțile de ceva timp, le-am luat la citit doar când deja nu am mai avut o perioadă atât de încărcată la lucru. Astfel, am reușit să termin de citit prima parte din volumul al treilea foarte repede.

A treia generație de Triplu H

De data aceasta, protagonistele sunt verișoarele Heather și Angel. Heather reușește să scape de acasă, pentru a semna primul ei contract la firma de arhitectură. Pentru asta, are de mers cu mașina într-o localitate aflată la aproximativ 350 km de Houston. Pe drumul înapoi spre casă, una dintre roțile mașinii ei, Ferrari roșu, explodează. Află că este la o distanță de 5 km de un orășel, Taylor.

Nedorind să își alerteze familia, pornește pe jos în căutarea unui mecanic pe care să îl cheme să îi repare mașina. Imediat la marginea orașului, dă peste un bar. Obosită, încălzită și prăfuită, intră în bar pentru a cere ajutor. Însă, ce găsește acolo are să îi schimbe viața.

Mai exact, dă peste Tiger, proprietarul barului. Tânărul acceptă să o ajute cu mașina, dar numai după ce închide barul, ceea ce înseamnă că ea este nevoită să rămână acolo peste noapte. Totuși, deși atracția dintre ei este aproape palpabilă, Heather pleacă spre casă de dimineață, fără a-i lăsa lui Tiger vreo modalitate prin care să o contacteze. Ce se va întâmpla în continuare va trebui să aflați singuri, citind cartea.

O familie pe cât de nebună, pe atât de simpatică

Și în acest volum, la fel ca în primele două, avem parte de multe situații amuzante. Dacă în primele generații erau mai puțini bărbați posesivi, Heather și Angel au, acum, o întreagă „armată” de bărbați în familie, care stau neîncetat cu ochii pe ele. Frați, verișori, tați și bunici, toți cei din familia Morgan-Bennett sunt pregătiți în orice moment să le apere pe femeile familiei de privirile și atingerile oricărui bărbat.

Așa cum știm deja, familia Morgan-Bennett nu este deloc una obișnuită. Totuși, exact asta o face o familie atât de simpatică. Membrii familiei sunt extrem de uniți și protectori unii cu alții, iar asta îi face cu adevărat deosebiți, unici și ușor de îndrăgit.

Trebuie să recunosc că mă bucur că autoarea a fost inspirată să atașeze la finalul cărții arborele genealogic al familiei. Am revenit de câteva ori asupra lui, doar familia Morgan-Bennett este nu doar specială, ci și numeroasă.

Dacă încă nu ați citit seria, vă recomand să nu o mai amânați. Veți descoperi o poveste frumoasă, romantică și amuzantă, care o să vă rupă din cotidian pentru câteva ore și o să vă umple cu bună-dispoziție.

Cartea Triplu H. Volumul 3, partea întâi de Corina Cîndea poate fi comandată de pe site-ul Editurii Hathor.

Citiți și:

Triplu H. Volumul I – Corina Cîndea

Triplu H. Volumul II – Corina Cîndea

10 thoughts on “Triplu H. Volumul 3. Partea întâi – Corina Cîndea

  1. Mulțumesc frumos pentru o recenzie minunată, Eva! ❤️ Mă bucur că ți-a plăcut povestea celei de-a treia generații și că am reușit să te binedispun! 😘

    1. Cu drag! ❤️ Îți mulțumesc și eu! Cărțile tale mă binedispun întotdeauna, fără excepție. Iar Triplu H clar este o serie minunată. 😘

  2. Nici eu nu ma dau în vânt după romance, dar aceasta carte pare bine dozata din acest punct de vedere, astfel încât, cred ca mi-ar plăcea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.