Firma de vidanjare Calypsomono ofera servicii foarte utile

calypsomono

Oamenii evita sa discute despre multe lucruri. Unele sunt tabu si nu se face sa aduci discutia in public despre ele, in timp ce altele genereaza inconfort.

Nu poti sa spui in gura mare ca ti s-a umplut putul absorbant sau fosa septica si ca ai nevoie de vidanja. Imi amintesc masinile puturoase din trecut care te obligau sa tii mana la nas mult timp dupa ce treceau.
Era un chin cand venea vidanja la scoala, iar noi nu puteam sa mai iesim afara din cauza mirosului. Izul acela oribil intra si peste noi, in clase.

Sa-i spui cuiva bolnav de ficat ca astepti vidanja inseamna sa ii strici ziua.

In prezent insa stiu o firma de vidanjare Calypsomono.ro pe care o poti recomanda fara retinere si despre vidanjele careia se poate vorbi in public, fiindca difera total de vidanjele din trecut.

Calypsomono.ro face istorie in domeniul canalizarilor si vidanjarilor si conduce in topul celor mai buni furnizori de servicii de profil din tara, deoarece:
-vidanjele sunt noi, puternice, de mare capacitate, ermetice si stralucesc de curatenie.

Aceasta firma a reusit sa demonteze prejudecata conform careia in spatele oricarei vidanje trebuie sa persiste un miros urat. Vezi masina la poarta si nu mai tresari gandindu-te cum sa faci, sa poti suporta mirosul oribil.
-toate materiile colectate de la clienti sunt deversate in locuri sigure, cu maxima responsabilitate, sa nu fie poluat mediul sau panza freatica.
Le puteti incredinta fara sa stati pe ganduri substantele periculoase pe care doriti sa le indepartati de domiciliu, fiindca aveti incredintarea ca sunt pe maini sigure si ca nu sunteti co-partasi la poluarea mediului in care traim.
-dupa vidanjare, puturile absorbante si fosele septce sunt spalate ca sa nu se pietrifice depunerile de pe pereti acestora.

Sa nu va imaginati ca se va face mizerie in curte, fiindca se lucreaza cu echipamente moderne, oamenii sunt foarte priceputi si atenti!
-desfundarea canalizarii decurge in aceleasi conditii si se face cu autoutilitare si pompe de inalta presiune.
-sistemele de inspectie video pentru canalizari sunt bine puse la punct si depisteaza zona cu probleme.
-racordurile realizate de tehnicienii de la Calypsomono.ro sunt garantate pentru mult timp.
-toaletele ecologice de lux sunt inchiriate impreuna cu consumabilele, fiind intretinute de firma, in conditiile in care clientul doreste acest lucru.

Toate aceste realizari profesionale superlative sunt sustinute de caracterul integru al salariatilor firmei. Prezenta lor reprezinta garantia unor lucrari ireprosabile.

Calypsomono.ro conduce in topul celor mai bune firme de vidanjare si de desfundare canalizare, avand clienti fideli in Bucuresti si in apropierea acestui oras.

Cu toate ca sunt suprasolicitati, isi fac timp sa onoreze toate solicitarile si o programare se obtine foarte usor: telefonic, prin e-mail sau prin formularul de contact pus la dispozitia clientilor.
Este bine de stiut ca au si servicii atipice pentru o firma de profil, cum ar fi:
1. asigura transportul unor substante periculoase.
2. inchiriaza toalete ecologice si se ocupa si de intretinerea lor. Cabinele vin la pachet cu consumabilele necesare.

Calypsomono.ro este un etalon al profesionalsimului atat din punct de vedere al resurselor umane, cat si al dotarilor.

Orice convorbire cu clientul debuteaza cu consultanta gratuita. Informarea clientului cu privire la serviciile care se potrivesc problemei pe care acesta o are reprezinta forma suprema de respect.
La fata locului, echipa face intotdeauna o diagnosticare corecta, niciodata nu merge pe improvizatie sau pe „ghicitul problemei”.
Specialistii urmeaza cursuri de formare profesionala, iar acest lucru se reflecta in mentalitate, dar si in modul de gestionare a relatiei cu clientul si de utilizare a aparaturii moderne.

Din evaluarile clientilor am aflat ca particularitatile profesionale le completeaza pe cele morale.

„Echipa de la Calypsomono.ro este alcatuita din oameni care stiu meserie, dar o completeaza cu omenie din belsug. Nu pot uita cum au sosit echipati cu ceea ce era necesar, sa scoata apa si noroiul din pivnita casei mele, altfel mi se darama locuinta. Au actionat prompt, iar pretul a fost mic, raportat la utilitatea si calitatea servicilor. Ii recomand cu toata caldura.” (I.P, Inginer)

„Iarna trecuta nu puteam iesi din curte din cauza zapezii excesive. In afara unei partii micute care ne asigura accesul cu piciorul pe trotuat, toate masinile noastre erau blocate. Problema era de viata si de moarte, mai ales ca semnasem contracte cu clientii nostri pentru asigurarea transportului funerar. Depunerile de zapada erau masive si nu puteam realiza dezapezirea cu angajatii nostri.
I-am solicitat sa intervina si ne-am degajat caile de acces cu promptitudine.” (G.B, antreprenor firma pompe funebre)

Cuvintele frumoase reflecta munca de calitate depusa de la infiintare si pana acum.

Calypsomono.ro se reinventeaza permanent la cerintele pietii introducand servicii noi, schimband interfata site-ului. Tot ceea ce face face bine, de aceea are mii de clienti anual, unii dintre ei colaborand cu firma de la infiintare.

Incerc un sentiment curat de mandrie la gandul ca si in tara noastra se face vidanjare fara miros si desfundare canalizarea in aceleasi conditii, ca exista specialisti care se gandesc sa spele mecanic canalizarea, dar si puturile si fosele septice pe care le golesc. Apreciez la fel de mult ca firma are bazine speciale in care deverseaza rezidurile si ca nimic nu scapa de sub control.

Intru cu placere pe site-ul firmei, fiindca aflu lucruri interesante despre serviciile acestei firme de top si este o placere sa comunic cu reprezentantii ei.

Intotdeauna am tinut cont de sfaturile lor si au fost cele mai bune pentru situatia in care se afla canalizarea sau se impunea o anumita interventie.

Acest articol este un guest post.

2 thoughts on “Firma de vidanjare Calypsomono ofera servicii foarte utile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.