Wishlist de costume de baie pe Dresslily

Wishlist de costume de baie pe Dresslily

Odată ce coletul comandat de pe Dresslily a ajuns la mine, a venit momentul să mă uit pe site să văd ce a mai apărut nou. Acum, să nu vă imaginați că de când am comandat și până acum nu am accesat site-ul. Pot spune că mă uit destul de des, mai adaug câte un produs în wishlist… Ei bine, de data asta m-am gândit să vă arăt și vouă ce produse am mai adăugat în noul meu wishlist de vară de pe Dresslily. De data aceasta, m-am uitat la costume de baie, pe care le-am găsit la secțiunea de produse noi, cunoscută sub sloganul „Here are the new arrival, It’s time to refresh your wardrobe! DressLily prepare the best high-quality but low-prices products for you, make you free under all occasion for Monday to Friday”.

Urmăresc și pagina de Facebook Dresslily și sunt înscrisă în grupul lor, iar asta mi-a dat ocazia să văd, în perioada recentă, o mulțime de poze cu costume de baie de pe site, purtate de clientele care le-au cumpărat. Toate arată atât de bine, încât am ajuns să îmi doresc să îmi iau și eu câteva. Așadar, am adăugat în wishlist-ul meu câteva costume de baie, urmând să decid pe care dintre acestea le voi comanda pentru această vară.

5 costume de baie în wishlist-ul de pe Dresslily

Acest Bohemian Print Cinched Padded Tankini Set mi-a atras atenția din prima clipă. Îmi place enorm culoarea, iar designul am văzut că se poartă în acest an. Este disponibil și pe alte culori, cum ar fi albastru închis, însă eu aș opta pentru această culoare.

De ceva vreme, am căpătat o obsesie pentru culoarea galbenă, cu toate că nu prea am purtat haine galbene până acum. Așadar, de cum am văzut acest Sunflower Print Ruched Halter Bikini Swimsuit, l-am și adăugat în wishlist. Pe lângă culoare, îmi place și imprimeul cu floarea-soarelui, mi se pare extrem de potrivit pentru acest sezon.

Am adăugat în wishlist și acest costum de baie, Striped Mock Button Tied Halter Tankini Swimwear, pentru că întotdeauna mi-a plăcut stilul acesta de imprimeu și combinația de culori dintre roșu, albastru și alb, într-un design marinăresc.

Și acest Layered Flounce Tie Printed Surplice Tankini Swimwear este tot un costum de baie din două piese, doar că partea de sus este sub forma unui maieu, iar acest lucru mi-a plăcut cel mai mult. Și culoarea, desigur!

Am adăugat în wishlist-ul cu costume de baie și unul dintr-o singură piesă, Keyhole Crisscross Two Tone One-piece Swimsuit. Așa cum probabil vă imaginați, l-am ales pentru combinația de culori. Totuși, îmi place și designul său, cu toate că este destul de minimalist.

Ce alte produse mai am în wishlist?

Wishlist-ul meu de pe Dresslily nu conține doar costume de baie, ci și alte produse. După comanda recentă, sunt atât de încântată de rochia pe care mi-am luat-o, încât wishlist-ul meu s-a umplut, brusc, cu rochii. Mă credeți sau nu, am purtat rochia galbenă și să merg până la bancă și la magazin, după pâine. Cred că v-am spus deja că o ador.

În plus, în wishlist-ul meu, pe lângă costume de baie și rochii, se mai regăsesc și câteva tricouri și pantaloni scurți pentru Norbi. Acum urmează doar să decidem care sunt produsele pe care le vom comanda de data asta și ce vom lăsa în wishlist pentru data viitoare.

Cu siguranță voi folosi și codul de reducere, pentru a putea cumpăra mai multe produse. Îl puteți folosi și voi.

Use code:DLBF20 with 20% OFF:  
Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd

Voi v-ați comandat vreodată haine de pe Dresslily? Ce vă atrage de pe site?

8 thoughts on “Wishlist de costume de baie pe Dresslily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.