3 rochii, un tricou și o peripeție cu Femme Luxe

3 rochii, un tricou și o peripeție cu Femme Luxe

Când comanzi online, mai ai parte și de peripeții. Totuși, totul e bine când se termină cu bine, iar așa e și povestea mea. Voi începe prin a vă povesti despre peripeția pe care am avut-o cu un colet de la Femme Luxe, urmând să vă arăt și ce conținea acest colet buclucaș. Prin martie am comandat 3 rochii și un tricou de pe Femme Luxe, cred că deja știți că îmi comand periodic de pe site și întotdeauna comenzile ajung în 1-2 săptămâni.

Ei bine, coletul acesta buclucaș, pe care de altfel îl așteptam cu mare nerăbdare, s-a tot lăsat așteptat. Am văzut eu că trec două săptămâni și nimic. A mai trecut una, am zis că se mai întâmplă și să întârzie. Când a trecut o lună de la comandă, mi-am dat seama că nu prea e ceva în regulă. Am verificat tracking-ul și apărea că al meu colet ajunsese în… Belgia!

Cu timpul, desigur că mi-am și luat gândul de la coletul din martie. Ei bine, în urmă cu vreo săptămână și ceva, vine mama la mine cu un colet în brațe. Ghiciți ce era? Exact! Coletul meu buclucaș, care s-a plimbat prin Belgia. O fi vrut să vadă și el lumea, ce să zic? În caz că vă întrebați de ce mi-a adus mama comanda, ei bine, comenzile de la Femme Luxe le trimiteam într-o vreme pe adresa bunicilor mei, după o pățanie cu poștașul meu, în urma căreia hainele mele era cât pe ce să fie distruse de câinele meu, deoarece poștașul aruncase coletul peste poartă și nu eram acasă.

3 rochii și un tricou

Ei, cum spuneam, totul e bine când se termină cu bine. Coletul a ajuns, într-un final, la mine, iar eu sunt extrem de încântată de alegerile pe care le-am făcut atunci. Până la urmă, având în vedere situația care a fost în ultimele 3 luni, oricum nu aveam ce face mai repede de atât cu hainele din coletul respectiv. Dar acum haideți să vă arăt și vouă ce mi-am luat.

Știu că mă gândisem pe atunci la un moment-dat să îmi iau o nouă pereche de Jeans sau pantaloni din categoria Trousers, dar am zis să mai schimb puțin stilul, jeanși și pantaloni îmi tot luasem. Am avut în vedere și un Black Lace Bodysuit, vedeam la toate fetele că își luau, dar parcă nu m-a atras nici ăla. Așadar, am aruncat o privire peste rochii. Am găsit numeroase rochii frumoase, ca de fiecare dată, însă am trecut și peste categoria Corset Dress, deoarece nu mi se păreau potrivite aceste rochii pentru mine.

3 rochii diferite ca stil

În final, am optat pentru 3 rochii, fiecare într-un alt stil.

Am ales Grey Cold Shoulder Cut Out Jersey Dress, o rochie la care mă uitam deja de ceva vreme. Mă atrăgea tocmai designul inedit, cu umărul gol. Am avut surpriza să îmi placă și în realitate la fel de mult ca în pozele de pe site. Mama când a văzut-o a crezut că e ruptă, și asta din cauză că partea care cade pe umăr nu are tiv, însă chiar arată bine așa.

A doua dintre cele 3 rochii este Sage Mesh Floral Sleeve Bodycon Mini Dress – Kellen, pe care am ales-o pentru culoare. V-am mai spus că am în plan să adaug cât mai multă culoare în garderoba mea, așa că o rochie verde era alegerea perfectă pentru a-mi atinge țelul. Puțin am stat pe gânduri din cauza mânecilor bufante, însă chiar arată bine. Nu prea știu când voi avea ocazia să o port, dar sunt sigură că voi profita de prima ocazie care se ivește.

Rochia Blue Belted Pocket Detail Denim Mini Dress – Tehani am ales-o deoarece mi-a plăcut designul și îmi plac rochiile din blugi, în general. Iar această rochie este din material de blugi „original”, ca să zic așa, adică materialul acela greu, plin. Mânecile nu îmi plac la această rochie, deoarece sunt extrem de largi și bufante. Am în plan să duc rochia la croitor, să îi detașeze mânecile, iar atunci sunt sigură că va fi exact pe gustul meu.

Un tricou alb, simplu

Ultimul produs din acest colet a fost un tricou alb, simplu, White Basic Oversized Rolled Sleeve Top – Maria. L-am ales tocmai pentru simplitatea lui și îmi place enorm. Am luat o mărime mai mică decât de obicei, deoarece scria că este supradimensionat și am vrut să stea mai fix pe corp. Eu sunt mulțumită de alegerea pe care am făcut-o cu acest tricou.

Acestea sunt cele 3 rochii și tricoul din comanda mea care a rătăcit trei luni prin Belgia până să ajungă la mine. Cum vi se par alegerile mele?

10 thoughts on “3 rochii, un tricou și o peripeție cu Femme Luxe

  1. Deci:prima si ultima imi plac maxim si lasa manecile in pace.Asa se poarta acum .A doua rochiță e prea multa pe tine si imi place doar mărcile si culoarea😁tricou imi place si el.

    1. Multumesc! Degeaba se poarta asa, ca sunt prea largi si grele, sunt din material de blugi din ala gros, greu. Chiar nu am cum sa o port asa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.