Colet de la Dresslily cu haine și diverse

Colet de la Dresslily cu haine și diverse

Dresslily este unul dintre magazinele online de unde comand cu drag, deoarece are produse extrem de drăguțe. Găsesc haine pentru mine și Norbi, ba chiar am luat și o pereche de colanți pentru Denisa într-una dintre comenzile anterioare. În martie am comandat un nou colet, însă pe când să fie trimis, au început să fie blocate zborurile, transporturile, totul, astfel că abia ce a ajuns coletul la mine zilele trecute. Totuși, așteptarea a meritat, pentru că toate produsele sunt exact cum mă așteptam.

Și de această dată am comandat produse pentru mine, pentru Norbi, dar și pentru Denisa. În continuare, o să vă arăt ce am comandat, iar la final aștept să îmi spuneți ce părere aveți despre noua mea comandă de la Dresslily.

Haine de la Dresslily pentru mine

dresslily

Atunci când navigam pe site în căutarea unor haine pentru mine, Denisa era alături. De cum a văzut setul Skew Neck Unicorn Feather Asymmetric Top, a insistat să mi-l cumpăr. Așa cum probabil presupuneți, l-a ales pentru imprimeul cu unicorn. Recunosc că, deși înainte nu aș fi purtat unicorni, în ultimele luni preferințele mele și starea mea de spirit s-au schimbat într-atât, încât sunt perfect capabilă (și dornică) să port haine cu unicorni.

Îmi place enorm designul asimetric al acestei bluze, iar imprimeul arată chiar bine. Setul constă în bluza albă, asimetrică, și un maieu negru. Ca de obicei, mi-am luat un număr mai mare, de teamă să nu-mi fie prea strâmte hainele. Puteam liniștită să iau mărimea mea, mi-ar fi fost bun și așa.

dresslily

În majoritata comenzilor de la Dresslily am avut și câte o rochie. Îmi plac tare mult rochiile lor, arată tare bine și în poze și în realitate. De cum am văzut rochia Painting Fit and Flare Vintage Dress, mi-am dorit să o am. Deși nu prea port eu rochii, îmi doream de mult una în stil vintage. Mi-am comandat într-o comandă anterioară tot o rochie vintage, dar albastră, iar aceasta am ales-o pentru că este colorată și are mult galben, iar eu chiar căutam o rochie galbenă. Sunt extrem de încântată de ea, are un material foarte bun, iar fusta ei stă bufantă, exact cum speram. Partea de sus are designul pe umăr și este finisată cu elastic.

Tricou de la Dresslily pentru Norbi

Lui Norbi îi plac tare mult tricourile cu imprimeu 3D. I-am luat în comenzile anterioare două modele de hanorac cu astfel de imprimeu și de atunci le-a purtat cât a putut de des. În această comandă a avut un tricou cu imprimeu 3D, Animal Pattern Round Neck T-shirt. Pot spune că tricoul acesta a fost chiar o surpriză foarte bună, pentru că mi se pare că arată chiar mai bine în realitate decât în poza de pe site. Imprimeul este și pe față și pe spate, iar materialul este unul care permite pielii să respire.

Covoraș în formă de inimă

dresslily

Căutam de mult timp un covoraș pufos, pentru poze, recunosc. Ce am găsit în magazine nu m-a atras deloc, însă am găsit pe Dresslily un astfel de covoraș, în formă de inimă, roz, Simple Love Shape Wool-like Carpet. Am luat pe dimensiunea de 40×50 cm și a fost la reducere, $2,99. Este exact genul de covoraș pe care mi-l doream și l-am luat la un preț mult mai bun decât am găsit în magazinele de la noi.

Fidget spinner pentru Denisa

Vă amintiți de nebunia de acum vreo 2 ani, când toți copiii vorbeau doar despre fidget spinner? Denisa a avut vreo 3 la un moment-dat. Când a văzut acest 608 ABS Fidget Spinner Stress Relief Product Adult Fidgeting Toy pe Dresslily, a zis că vrea. I l-am comandat, iar acum toți trei suntem încântați de el. Culoarea este plăcută, iar atunci când îl pornești, se tot învârte fără oprire, ceea ce fidget spinner-ele de dinainte nu îmi amintesc să fi făcut, nu se învârteau atât de bine precum acesta.

Eu sunt chiar mulțumită de comanda de la Dresslily, deși am așteptat cam mult să ajungă coletul. Știu că nu a fost vina companiei, ci a reducerii zborurilor și, nefiind la prima comandă la ei, nici măcar nu mi-am făcut probleme că nu aș primi coletul, era doar chestie de „când”, nu „dacă”. Voi ce părere aveți? Cum vi se par alegerile noastre?

10 thoughts on “Colet de la Dresslily cu haine și diverse

  1. Chiar frumoase alegeri, îmi place și unicornul, și rochița care e minunată! Covorașul e asa simpatic!!! Interesant și tricoul lui Norbi iar, Denisa, cu siguranță e încântată de jucăria ei! Să vă bucurați de ele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.