Curățarea zilnică a tenului cu crema demachiantă cu acid hialuronic

Curățarea zilnică a tenului cu crema demachiantă cu acid hialuronic

Sunt sigură că ai mai auzit că este recomandat să folosești produse pentru demachiat chiar și pentru simpla curățare a tenului. Însă astăzi vreau să îți vorbesc despre curățarea zilnică a tenului cu o cremă demachiantă care conține acid hialuronic. Poate ai auzit deja despre multiplele beneficii pe care le oferă produsele cu acid hialuronic. Dar știai că există și produse pentru demachiat care conțin acid hialuronic?

Eu folosesc un produs de la Dermacol, deoarece îmi place brandul. După ce am testat numeroase geluri de duș de la acest brand și m-au încântat, mi-am zis că trebuie să folosesc și alte produse de la Dermacol. Așa am ajuns să iau crema demachiantă delicată pentru față și ochi Dermacol Hyaluron.

Însă, înainte de a vorbi despre beneficiile pe care le obții de la utilizarea produselor cu acid hialuronic, vreau să îți vorbesc puțin despre curățarea zilnică a tenului cu crema demachiantă.

De ce este importantă curățarea tenului cu cremă demachiantă?

Demachierea ar trebui să facă parte din ritualul zilnic de îngrijire a tenului, deoarece are numeroase beneficii pentru ten. Iată câteva dintre ele:

 • Îndepărtează produsele cosmetice, impuritățile și murdăria de pe piele. Toate acestea pot duce la iritații sau pot cauza îmbătrânirea rapidă a tenului.
 • Reduce riscul apariției coșurilor, roșeții, punctelor negre.
 • Promovează reînnoirea celulelor prin eliminarea pielii moarte.
 • Stimulează microcirculația pielii prin acțiunea de masaj.
 • Îi permite tenului să respire.

Curățându-ți bine fața cu un produs pentru demachiat vei obține o piele proaspătă, tonifiată, suplă și bine hidratată, indiferent dacă ai folosit doar puțin machiaj sau chiar deloc.

Când să folosești demachiant pentru curățarea feței?

Este recomandat să utilizezi demachiant pentru curățarea feței seara, înainte de culcare, precum și dimineața, când îți urmezi ritualul de îngrijire. Seara, demachiantul îți curăță tenul de produsele cosmetice folosite peste zi, precum și de impurități și urme ale poluării. Dimineața, demachiantul îți curăță tenul de transpirația și sebumul acumulate peste noapte.

Cum să folosești crema demachiantă cu acid hialuronic Dermacol Hyaluron?

Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi dacă utilizezi crema demachiantă cu acid hialuronic Dermacol Hyaluron:

 1. Spală-te bine pe mâini
 2. Spală-te pe față, gât și decolteu. Pe pielea umedă, aplică această cremă demachiantă. Folosește mișcări circulare cu vârfurile degetelor, masând ușor pielea, pentru a determina produsul să producă o spumă fină.
 3. Îndepărtează crema cu ajutorul unei dischete demachiante umede.

Repetă procesul până când discheta demachiantă utilizată rămâne curată, fără impurități.

Ce beneficii obții de la produsele cu acid hialuronic?

Acidul hialuronic hidratează tenul, ajută la reînnoirea celulelor pielii și îmbunătățește elasticitatea pielii. Iată șapte beneficii ale acidului hialuronic:

 1. Susține o piele mai fermă și mai sănătoasă
 2. Oferă hidratare corespunzătoare tenului
 3. Are proprietăți anti-îmbătrânire
 4. Reduce ridurile și liniile fine
 5. Ajută tenul să devină mai ferm și mai tonifiat
 6. Îmbunătățește bariera protectoare a tenului
 7. Îi oferă tenului apărare antioxidantă, extrem de benefică în lupta împotriva daunelor provenite de la razele UV

Luând în considerare beneficiile pe care le obții de la acidul hialuronic și de la curățarea tenului cu un produs demachiant în fiecare zi, este de la sine înțeles că utilizarea unei creme demachiante cu acid hialuronic va avea efecte benefice asupra tenului tău.

Tu folosești o cremă demachiantă în ritualul tău zilnic de îngrijire a tenului? Ai folosit produse cu acid hialuronic?

8 thoughts on “Curățarea zilnică a tenului cu crema demachiantă cu acid hialuronic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: