Containerele stivuibile de la Schoellerallibert.com pentru combinatul viticol

containere

Sunt legata de combinatele viticole, fiindca lucrez in domeniul vinului si imi place sa le vizitez toamna, dar si iarna sau primavara, in plus, profesia ma tine aproape de ele.

Toamna vin aici ca albinele la stup camioane pline de containere cu struguri din care se face vinul. Sunt descarcate usor cu stivuitoarele conduse de profesionisti care nu gresesc niciodata.

In caroseriile mijloacelor de transport nu se poate vedea o picatura de zeama de strugure. Transportul se face sigur si curat.
https://www.schoellerallibert.com/ro/products/stackable-containers/lids-and-accessories/ reprezinta un ambalaj foarte eficient.

La culesul viilor, omenii pun strugurii in vase dn lemn pe care la baga in pivnite, sa nu ploua in ele sau sa nu intre impuritati. Rosul acela este fascinant, dar face multe victime. In fiecare toamna, strugurii, vinul isi iau tributul de vieti omenesti, fiindca mustul care fermenteaza emite gaze mortale. Oare nu ar fi mai bine ca strugurii zdobiti sa fie pusi in containere prevazute cu capac, in aer liber si tot in aer liber sa se puna vinul in sticle sau in alte vase?

Operatiunea este usoara, deoarece vasele mari de depozitare sunt prevazute cu furtun si robinet, iar la comanda, producatorul poate monta si un filtru ca vinul sa curga curat in sticle.

Daca toamna, in curtea combinatului sunt sute de containere, iarna acestea dispar. Probabil va intrebati cat de incapator trebuie sa fie depozitul in care acestea sunt ascunse, ca in curte sa aiba loc masinile care vin sa ia navetele cu sticle de vin, sa le duca la supermarketurile din tara. Si curiozitatea mea a fost mare, pana in ziua in care le-am descoperit in pivnite stivuite frumos, ca sa nu incurce masinile care asigurau transportul.

Doream sa stiu numele producatorului, fiindca mi-a placut strategia: sa ai o multime de vase uriase in curte, de care sa te servest, iar dupa ce ti-ai terminat treaba cu ele si devin incommode, sa le strangi si sa le pastrezi in magazie.

-Colaboram cu Schoellerallibert.com de mult timp si nu ducem niciodata lipsa de ambalaje. Lazile pentru sticle de vin care poarta insemnele combinatului nostru tot de pe site-ul lor sunt comandate.

Managerul combinatului era foarte mandru de parteneratul cu ei. Mi-a aratat un container oval si mi-a spus ca acesta a fost facut la comanda dupa proiectul tehnicienilor din combinat.

La fiecare pas descopeream produsele acestui producator de ambalaje de renume mondial. Anumite produse fragile erau asezate pe paleti din plastic rezistenti. Produsele chimice erau stocate in containere sigure prevazute cu capac.

Asa mi-a fost starnita curiozitatea si am intrat pe site-ul lor. Tot ceea ce mi s-a spus despre containere era adevarat, ba mai mult de-atat existau containere de 1500 de litri.

M-am gandit atunci cat de bine ar fi ca viticultorii sa inlocuiasca vasele neacoperite din lemn pe care le baga in beci, sa fiarba mustul si sa se transforme in vin. In acest mod s-ar salva zecile de vieti care sunt distruse in fiecare an toamna, iar vasele din plastic, marca Schoellerallibert.com ar putea fi lasate afara, intr-un sopron, sa nu mai scoata gaze toxice in pivnita.

Au fost cazuri in care intreaga familie a decedat din cauza acestor gaze.
Recomand Schoellerallibert.com pentru ca:
-livreaza marfa la adresa indicata de cumparator, chiar si in regim de urgenta, cand clientul se confrunta cu penuria de ambalaje
-are o gama diversa de ambalaje pentru produse solide, lichide, pentru marfa vrac sau care s-ar putea pierde usor.
-personalizeaza ambalajele la cererea cumparatorului. Se poate solicita o anumita culoare, anumite insemne, dar si dimensiunile care corespund marfurilor.
-realizeaza la comanda ambalajele necesare clientilor, dupa proiectele acestora
-proiecteaza produsele si le si fabrica la comanda. Trebuie precizat faptul ca mai intai se fabrica monstre de produse, care sunt testate si daca acestea corespund standardelor, se trece la productia in serie.

Se poate verifica portofoliul pentru a vede cu ce producatori de marca au colaborat de-a lungul timpului.

Imi place sa cobor si in pivnita din piatra in forma de bolta a combinatului si sa admir sticlele prafuite. Tot ce vad la combinat imi place si imi dau seaman cat de dificil ar fi fara aceste ambalaje din plastic.

Schoellerallibert.com realizeza mereu amblaje noi din plastic, tinand pas cu nevoile omului modern care are nevoie sa transporte pe distante mari produse la care cu greutate te gandesti ca ar putea fi mutate dintr-un loc in altul.

Interesant este ca oriunde merg, vad ambalaje din plastic fara de care multe produse nu ar ajunge in stare perfecta la noi.

V-ati gandit ce s-ar intampla cu capsunile suculente care sunt asezate unele peste altele fara putina protectie sau cu caisele fragede care se ranesc imediat ce le luam in mana?

Oare in sectorul legume-fructe, cum ar putea fi etalata marfa, fara laditele din plastic din care oamenii isi pot alege tot ce vor?

Uneori in lazile cu peretii compacti se pot pastra suruburi, lucruri marunte care s-ar putea pierde rapid. Le vad in magazinele de piese auto si constat ca fara ele piesele minuscule s-ar pierde foarte usor.

O ladita cu o eticheta referitoare la continutul laditei ajuta la orientarea printre multimea de produse aflate in camara.

Intreprinzatorii din Romania pot sta linstiti in privinta ambalajelor, fiindca au de unde le comanda si in plus, ele sunt livrate la adresa mentionata. Cand nu gasesti ambalatul potrivit pentru un anumit produs, fii indraznet si proiecteaza-l sau roaga specialistii de la Schoellerallibert.com sa il proiecteze.

Acest articol este gust post.

6 thoughts on “Containerele stivuibile de la Schoellerallibert.com pentru combinatul viticol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.