Serviciul de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni devine indispensabil!

inchirieri auto

Traim intr-o lume alerta, unde fiecare minut este valorificat la maxim. Timpul devine si mai important mai ales daca detii un business care necesita schimbari si decizii luate pe ultimul moment. De multe ori, directorii si reprezentantii de vanzari sunt obligati sa schimbe orasul in interes de afaceri, iar aceste schimbari pot aparea din senin. Este dificil sa ajungi de la Cluj Napoca la Bucuresti cu masina, asa ca mai alegi avionul. Insa odata ce ai aterizat pe Otopeni vei avea nevoie de o masina proprie, iar taxiul nu este cea mai buna optiune mai ales pentru cei care calatoresc business.

Serviciul de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni este oferit de premierrentacar.ro, o firma ce dispune de o flota de masini destul de mare incat sa ii avantajeze pe toti clientii sai. Insa, clientii business nu sunt unicii care necesita o masina inchiriata in Bucuresti. Se intampla sa doresti o vacanta in familie, fara sa fie nevoie sa folosesti masina personala. Cel mai bine este sa apelezi la premierrentacar.ro pentru a fi sigur ca beneficiezi de serviciile complete de transport.

Lista de servicii oferite de premierrentacar.ro include:
-Transfer aeroport;
-Transfer Bucuresti – Constanta;
-Transfer Bucuresti – Brasov;
-Transfer Bucuresti in tara;
-Inchiriere masina cu sofer.

Serviciile de inchirieri auto pe termen lung sunt puse la dispozitie de foarte multe companii de tipul “rent a car” si constau in inchirierea unei masini in schimbul unei taxe stabilite de companie. Este foarte important de mentionat faptul ca acest serviciu nu presupune achitarea unui avans si reprezinta o alternativa foarte buna pentru clienti.

Motivele pentru care este necesara inchirierea unei masini pe termen lung pot fi: nevoia unui autoturism pentru o deplasare in strainatate, masina personala este in service, achizitionarea unei masini propri este imposibila si multe altele. De asemenea, in cazul in care conduci o companie si ai nevoie de numeroase autoturisme, poti apela la serviciile unei companii specializate de rent a car, iar flota auto se va mari considerabil.

Avantajele inchirierii unei masini pe termen lung sunt multiple, incepand de la faptul ca preturile sunt mult mai mici. Atunci cand inchiriezi pe termen lung, poti reduce costurile calatoriilor de afaceri si ale deplasarilor zilnice in interes de serviciu.

Acest tip de inchiriere functioneaza ca si alte tipuri de inchirieri – platesti lunar o suma de bani fixa pentru masina aleasa, fara alte imprumuturi sau plati in avans.

Anumite companii, precum premierrentacar.ro, includ in rata lunara asigurarea masinii inchiriate, cat si reviziile periodice, reparatiile sau schimbul anvelopelor. Astfel, nu vei mai fi nevoit sa pierzi timp cu aceste lucruri si te vei putea concentra pe dezvoltarea proiectului tau sau atingerea obiectivelor de business.

Este necesar sa stabilesti perioada de inchiriere de la inceputul contractului, iar acest lucru iti va influenta costul ratelor lunare. De regula, cu cat inchiriezi o masina pentru mai mult timp, cu atat vei plati mai putin in fiecare luna.

Daca alegi sa reinnoiesti contractul, s-ar putea sa poti renegocia ratele la un pret mai mic, pentru ca masina ta va avea deja un anumit grad de uzura. Totusi, nu uita ca nu va fi mereu posibil sa inchiriezi aceeasi masina. Unele firme de inchiriere auto vand masinile inainte ca acestea sa devina prea uzate, asigurandu-te ca primesti mereu o masina noua, care dispune de cele mai noi tehnologii.

Iata cativa factori esentiali pe care ar trebui sa-i iei in calcul atunci cand decizi ce sa alegi intre inchiriere, cumparare, leasing financiar sau operational:

Durata contractului de inchiriere
Este bine de stiut ca rata lunara pe o perioada de inchiriere mai scurta va fi mai costisitoare in cazul unei masini noi.
Acest lucru se datoreaza faptului ca valoarea reziduala a autovehiculului scade mai repede in primele sale 24 de luni de viata, iar ratele se calculeaza tinand cont de costul de depreciere.

Kilometrajul
Fie ca vrei sa inchiriezi o masina sau sa inchei un leasing auto, gandeste-te cat de mult vei folosi masina, pentru ca va trebui sa iei in calcul limita de kilometraj. Acesta e un aspect important atunci cand iti negociezi ratele lunare, deoarece numarul de kilometri parcursi va influenta gradul de depreciere al valorii automobilului.
Daca depasesti kilometrajul stabilit, va trebui sa platesti fiecare kilometru in plus, ceea ce poate deveni foarte costisitor. Asadar, e mai bine sa renegociezi termenii contractului atunci cand iti dai seama ca vei folosi masina mai mult, decat sa astepti pana la finalul contractului.

Intretinerea si asigurarea masinii inchiriate
Atunci cand cumperi o masina pe loc, poti alege orice tip de asigurare doresti. In cazul inchirierilor auto sau a leasingului, cel mai probabil va trebui sa accepti termenii firmei auto, dat fiind faptul ca aceasta e inca proprietarul legal al masinii. Daca inchiriezi, cauta o firma care ofera asigurarea inclusa in rata lunara ca sa scapi de bataile de cap.
Vei fi responsabil de intretinerea masinii atunci cand cumperi o masina in leasing. Trebuie, deci, sa fii pregatit sa acoperi costurile de reparatie care ar putea aparea sau sa ai grija ca acestea sa fie acoperite de asigurarea pe care o platesti.

Atunci cand cumperi o masina trebuie sa platesti si anumite taxe reglementate la nivel national, cum ar fi impozitul pe masina sau timbrul de mediu. In cazul inchirierii, se poate ca aceste taxe sa fie deja incluse, insa nu e cazul tuturor firmelor. Unele s-ar putea chiar sa-ti ofere mai mult – spre exemplu, firma premierrentacar.ro include chiar si taxa de drum (rovinieta) in aceasta rata lunara.

Acest articol este un guest post.

4 thoughts on “Serviciul de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni devine indispensabil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.