Samy Ilie, avocat Israel care poate rezolva orice problemă de natură juridică

avocat

De la medicul de familie se așteaptă mai mult decât de la medicul specialist. Medicul de familie trebuie să știe de toate și, mai ales, să pună diagnosticul corect, să îți dea tratamentul potrivit, apoi să te trimită la investigații și la un medic de specialitate.

În termeni similari se poate discuta și despre avocați, în sensul că unii sunt capabili să te reprezinte în orice proces ai avea, în timp ce alții sunt specializați în anumite dosare: de divorț, comerciale sau penale.

Numai un avocat cu un trecut glorios poate rezolva orice problemă de natură juridică. Ce înseamnă acest lucru? Să fie un avocat cu experiență care să aibă în palmaresul său funcții importante, să poată pleda cu aceeași lejeritate în procese civile, în procese penale si în litigii comerciale, iar la nevoie să facă și muncă de notariat și să ofere consultanță.

Mulți conaționali pleacă să lucreze în străinătate, fără să se intereseze de un medic foarte bun, la care să apeleze în caz de urgență și de un avocat priceput. Nevoia de medic și de avocat nu poate fi anticipată, ea survine adesea brusc.

Israelul este o țară diferită de a noastră în ceea ce privește tradițiile, legislația. Am vizitat recent Turcia și ghidul ne-a spus că în perioada Ramadanului, dacă este văzut cineva pe strada mâncând poate fi amendat sau chiar arestat, fiindcă se consideră că este o ofensă adusă credinței localnicilor. De multe ori turistul nu știe acest lucru, fiind învățat ca la noi. Din lipsă de timp și dorind să viziteze cât mai multe, își ia un corn și o banană sau un covrig și un borcănel de iaurt și le mănâncă din mers.

Este posibil ca multe legi să fie încălcate de români în Israel din neștiință, de aceea este obligatoriu să pleci cu datele de contact ale unui avocat bun în buzunar.

Un avocat bun în Israel, dar care să vorbească românește, fiindcă altfel nu te vei înțelege cu el.

Trebuie sa știți că în Țara Sfântă avem o somitate în justiție, Samy Ilie avocat israel de origine română, gata oricând să își ajute conaționalii.

Acest specialist în științe juridice nu este venit de ieri de azi în Israel, ci are în spate 33 de ani de muncă în funcții cheie ale acestei țări.

Prin merite profesionale și datorită profilului său moral, a fost desemnat să conducă echipe de procurori intransigenți, să asigure liniștea într-o zonă cu milioane de locuitori, să colaboreze cu poliția pentru a rezolva cazuri încâlcite.

În această perioadă, a continuat să pledeze, apărându-și clienții în procese civile, militare, penale sau comerciale.

Cei 33 de ani petrecuți în slujba statului Israel au fost parcurși fără greșeală.

Ce face Samy Ilie acum? Își pune întreaga experiență ș pricepere în slujba apărării românilor și a rezolvării problemelor cu care aceștia se confruntă.

Știința sa este completată de abilități de comunicare persuasivă în trei limbi: română, engleză și ebraică. În fața instanțelor din Israel pledează impecabil în limba ebraică, iar cu clienții săi discută, după caz, în română sau în engleză.

Dacă dorești să știi în ce probleme te poate ajuta Samy Ilie, fă un popas pe site-ul firmei sale de avocatură din Israel, care are o filială și în România: Si-Law.ro! O poți accesa ușor de pe orice dispozitiv conectat la internet și poți începe citind informațiile despre Samy Ilie.

Acolo cititorul află posturile cheie deținute de românul nostru într-o țară a frământărilor în care pacea este la fel de scumpă ca diamantele negre.

Dar despre rezultatele sale de excepție pot depune mărturie românii stabiliți în Israel sau aflați în tranzit. Munca sa poate fi contabilizată în:
– numărul de procese civile, penale, militare și comerciale câștigate
– sutele de permise înapoiate posesorilor care au comis diferite infracțiuni de circulație
– nenumăratele afaceri puse pe roate de români cu spirit întreprinzător care au fost sfătuiți de Samy Ilie în ce să investească și cum să procedeze.
– miile de eliberări pe cauțiune sau grațieri în urma scrisorilor de grațiere adresate de ilustrul avocat președintelui.
– miile de cetățenii dobândite de români sub atenta sa îndrumare.

Exemplele pot continua, dar este ideal să citiți singuri, să vă convingeți că nu este alt avocat mai bun ca el în Israel și să vă mândriți că este român.

Parcurgeți atent site-ul firmei sale, să vă familiarizați cu el, cum ați memora drumul către un medic foarte bun, fiindcă nu se știe când veți avea nevoie de intervenția lui. Este bine să știți datele de contact.

Eu le-am copiat în agendă, fiindcă sunt mult mai sigură așa. Este posibil să fiu acuzată că am încălcat legea fără să fi știut că acel lucru este ilegal și să nu am conexiune la internet în acel moment, nici vreun dispozitiv de pe care să intru.

Având la îndemână numărul lui de telefon, voi suna și sunt sigură că va veni. Tot ce face el face la superlativ și apreciez faptul că s-a gândit să ajute toate categoriile de oameni:
– pe cei care au greșit și au ispășit o condamnare. Pentru ei se luptă să le obțină certificate de bună purtare.
– pe cei anchetați de poliție sau care au un proces pe rol. Cea mai bună apărare pregătește Samy Ilie pentru această categorie de clienți.
– pe cei arestați, care și-au pierdut speranța. Conaționalul nostru îi învață pe acești romani că există eliberări pe cauțiune și grațieri.
– pe cei dispuși să se stabilească în Israel și să aibă propria lor afacere din care să trăiască.
– pe romanii care au nevoie de consultanță juridică de la un specialist de încredere.

Acest articol este un guest post.

8 thoughts on “Samy Ilie, avocat Israel care poate rezolva orice problemă de natură juridică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.