Montaj rafturi metalice Storeexpert.ro înseamnă salvarea mărfurilor de la degradare

rafturi metalice

Zilele trecute, după ce am ieșit din izolare, am văzut la televizor cum proprietarul unui magazin de produse din piele era foarte supărat. La redeschiderea magazinului său a constatat ca toate produsele din piele erau mucegăite, prin urmare afacerea sa era compromisă.

  • Îmi mergea excelent, fiindcă luam marfa direct de la ateliere, era excelent lucrată și aveam clienți fideli. Acum va trebui să arunc geci din piele, curele, fuste și genți de piele. Marea mea greșeală a fost aceea că nu am procedat ca vecinii mei, care și-au comandat rafturi metalice pentru depozitele lor și au solicitat montaj rafturi tehnicienilor cu experiență și pricepere profesională, angajați de Storeexpert.ro. Țineam marfa pe jos, în ideea că o vând repede și nu se deteriorează.

Apoi a început să vorbească de spiritul prevăzător al vecinilor săi.
Cei de la Alcatel l-au întrebat dacă nu dorește rafturi metalice pentru depozitul din spatele magazinului, fiindcă ei cumpăraseră rafturi metalice și solicitaseră și montaj. Telefoanele mobile, accesoriile pentru ele erau așezate în ordine pe rafturi și nu au avut de suferit că nu le-a mișcat nimeni timp de săptămâni și că nu s-a mai aerisit depozitul.

Cei de la Orange procedaseră la fel. Magazinele de confecții și produse sport aveau marfa intactă, fiindcă patronii lor fuseseră prevăzători.
Scriu acest material cu scopul de reprezenta o lecție pentru comercianții care consideră ca pot pune mărfurile în cutii așezate pe jos, una peste alta și că nu este nevoie să mai amenajeze un spațiu de depozitare corespunzător. Principiul: „Merge și așa” este nemaipomenit de păgubos. În contact cu betonul, produsele se umplu de mucegai, iar pierderile sunt imense.

Neglijența poate fi sinonimă cu pierderea întregii afaceri, în condițiile în care:
– nu trebuie să te duci la magazin după rafturi metalice sau să alergi după meșteri care să le monteze. Este suficient un dispozitiv conectat la internet și comanda este preluată.

Site-ul este bine structurat și poți vedea și o parte din clienții fideli ai acestui furnizor de rafturi, să îți faci o idee. În portofoliul lor vei găsi nume mari de furnizori de servicii de telefonie, magazine alimentare, depozite specializate în distribuirea peștelui și a produselor din pește, magazine de piese auto și depozite de materiale de construcție sau de materiale lemnoase.

  • au în stoc rafturi care se potrivesc oricărui tip de afacere și tuturor mărfurilor sau cantităților. Să nu te îngrijorezi că te vei încurca printre rafturile metalice, neștiind pe care să le alegi, fiindcă la telefon primești consultanță gratuită, dacă soliciți acest lucru.

Operatorul de vânzări îți stă la dispoziție, te ascultă, apoi decide ce sistem de depozitare se potrivește spațiului pe care îl deții și mărfurilor pe care dorești să le securizezi.

  • asigură transportul rafturilor cumpărate la adresa indicată de tine.
    În cazul în care ai mai multe hale de producție și dorești să pui la punct doua depozite uriașe, nu trebuie să te sperii la gândul că nu vei găsi mașina potrivită care să îți aduce rafturile și celelalte structuri metalice pe care sunt prinse cu responsabilitate.

Poate te gândești că te vei muta din locul în care ai închiriat spațiul pentru magazinul și depozitul tău și nu îți convine să investești în păstrarea mărfurilor în condiții decente, dar greșești! Tehnicienii de la Storeexpert.ro sunt capabili să îți asigure relocarea depozitului, în concluzie, nimic nu se pierde.

Și când vei renunța la afacere, poți valorifica rafturile metalice. Le poți închiria, vinde la mâna a doua sau duce la fier vechi și salvezi o parte din banii dați pe ele, deși ți-au fost de folos.

  • pentru fiecare client au o alternativă financiară potrivită situației sale.

Cumpărătorii potenți financiar au la dispoziție rafturi metalice noi-nouțe. Antreprenorii care doresc să investească mai puțin, pot recurge la una dintre soluțiile următoare: cumpărarea de rafturi metalice second hand, închiriere sau achiziționarea în leasing a sistemului de depozitare. Nu există un alt magazin care să egaleze Storeexpert.ro în ceea ce privește varietatea soluțiilor de achiziționare a produselor.
Cei 8 ani de experiență pe piața românească de profil s-au concretizat și în elasticitatea ofertelor.

  • cei mai pricepuți, politicoși și empatici tehnicieni asigură montajul rafturilor metalice. În acest mod aveți o garanție dublă a sistemelor de depozitare și a montajului acestora.

În mod obișnuit, un montaj corect înseamnă asigurarea produselor și în caz de cutremur. Să dezvoltăm puțin ideea! Pot fi așezate fără grijă cutii cu pahare sau vaze din sticlă pe sisteme de rafturi metalice la o înălțime de 12 metri. În cazul unui cutremur, pierderile vor fi nesemnificative, fiindcă montajul sistemului este de top.

  • parteneriatul poate fi completat cu alte servicii foarte utile: inspectarea rafturilor și mentenanță.

Este recomandat ca ochiul specialistului să cerceteze atent rafturile metalice, să înlocuiască eventualele șuruburi care s-au slăbit, ca totul să fie perfect.

Rafturile marca Storeexpert.ro sunt de calitate premium, dar montajul profesionist le evidențiază adevărata valoare.

Solicită servicii complete furnizorului de rafturi, să fii sigur că acestea vor rămâne în picioare și că în depozit, atât mărfurile, cât și oamenii, se află în deplină securitate!

Există momente în care ne-ar conveni să putem da timpul înapoi și să luăm hotărârile care se impun. Așa ar fi făcut și patronul magazinului de produse din piele care își deplângea pierderea la televizor, dacă acest lucru ar fi fost posibil.

Sună acum la 0730.104.025 și solicită un pachet complet de servicii ca marfa ta să fie pusă la adăpost și să câștigi și spațiu cu un sistem de depozitare proiectat eficient și montat profesionist!

Acest articol este un guest post.

8 thoughts on “Montaj rafturi metalice Storeexpert.ro înseamnă salvarea mărfurilor de la degradare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: