Soții Grigoriu îți apără drepturile la CEDO

Soții Grigoriu îți apără drepturile la CEDO

Nici nu știți cât este de bine că există Convenția Europeană a Drepturilor Omului și că soții Grigoriu veghează ca aceasta să fie respectată! Cu siguranță că multe prevederi ale acestui act normativ nu le-aș fi știut, daca nu aș fi intrat pe site-ul acestor avocați minunați specializați în cazuri CEDO.

Auzisem de obligativitatea oricărui stat european de a asigura condiții umane de detenție, dar nu știam că această obligativitate este prevăzuta la articolul 3, unul dintre cele mai încălcate în spațiul european și în țara noastră. Multe dosare au fost admise, fiindcă a fost încălcat acest articol și mulți oameni au primit despăgubiri morale substanțiale de la statul român.

Printre cei care au primit despăgubiri datorită intervenției soților Grigoriu ca urmare a încălcării articolului 3 de către statul roman se numără: cazul Flămânzeanu, cazul Tudor si cazul Adrian Radu.
Toți acești români au fost privați de libertate și le-a fost afectată sănătatea din cauza condițiilor precare din închisoare: supraaglomerarea, aerul închis, imposibilitatea de a merge la medic pentru control, violarea intimității la toaletă.

Este meritul soților Grigoriu că nu își abandonează clientul după câștigarea cauzei sale, ci întrerupe colaborarea cu acesta în momentul în care statul român s-a achitat de datorie.

Un alt articol încălcat este articolul 8. Dosarul Bragadireanu este foarte cunoscut datorită mediatizării interne și internaționale. Deținutului respectiv i s-a refuzat permisia necesară pentru a asista la înmormântarea mamei sale.

Este cumplit să te afli în arest și să îți aduci aminte cum mama ta plângea în hohote când ai fost urcat în dubă. Oricât de rău ai fi, îți sângerează inima de durere, știind că i-ai pricinuit atâta suferință celei care ți-a dat viață. Apoi, peste câtva timp, să primești scrisori în care să ți se spună că s-a îmbolnăvit de inimă rea. Nu trece mult și un telefon îți dă trista veste. Mama ta a murit cu gândul la tine, care ești departe și stai după gratii.

Am folosit special persoana a II-a singular, să faci un exercițiu de empatie și să îți dai seama cat de greu poate fi să știi că a murit ființa care și-ar fi dat viața pentru tine, iar tu nu ai putut să te duci, să îți iei rămas bun! Știu un caz în care, după ce s-a liberat din închisoare, omul respectiv s-a dus la mormântul mamei sale, a îngenuncheat, a urlat de durere și a început să râcâie pământul cu unghiile.

Si Bragadireanu a fost devastat de moartea mamei sale și, mai ales, de faptul ca nu a putut participa la trista ceremonie. Mai întâi a solicitat consultanța soților Grigoriu, apoi le-a încredințat cazul său și a obținut despăgubire din partea statului român la CEDO.
Semnificativ a fost și cazul Antohi. Mai întâi i s-a refuzat audierea a doi martori importanți, apoi a trebuit să suporte condițiile inumane din detenție.

Emoționant mi se pare cazul Sica. Omul a primit o condamnare de 5 ani de arest, fiindcă jandarmii au falsificat procesul-verbal.
5 ani din viața unui om înseamnă enorm și nu pot fi răscumpărați cu bani, dar despăgubirea este forma de a recunoaște nevinovăția unui om și de a-l răsplăti pentru că a fost victima unei erori.
În plus, cu banii aceștia, omul acesta bătut de soartă își poate asigura viitorul.

Sper că v-am convins că soții Grigoriu trebuie să vă reprezinte la CEDO, fiindcă au câștigat multe procese și și-au ajutat clienții până au primit despăgubirile de la statul român.

Nu acceptați să vi se încalce drepturile, fiindcă există o firmă de avocatură care luptă alături de dumneavoastră. Chiar dacă ați greșit încălcând legea, procesul trebuie să fie echitabil.

Îmi place să accesez site-ul firmei Consultanta-cedo.ro pentru diversitatea informațiilor și pentru a vedea prin ce experiențe trec oamenii în timpul vieții. Internetul este plin de evaluări pozitive ale activității soților Grigoriu și am întâlnit articole pozitive și în presa românească, dar și în cea internațională.

Experiența îndelungată, pregătirea profesională și empatia de care dau dovadă fac din acești avocați pricepuți cei mai buni specialiști în dosare CEDO ai momentului.

În cazul în care ești victima justiției din România sau a statului român și ți-ai propus să lupți pentru dreptatea ta, nu uita că soții Grigoriu îți stau la dispoziție și nu te încurajează să mergi mai departe, dacă nu ai șanse de reușită.

Onestitatea completează corola de calități pe care soții Grigoriu o probează în fiecare caz în care se implica în totalitate.

Datele de contact ale soților Grigoriu sunt cele de mai jos:
Avocat Andrei Grigoriu :Tel: 0766.758.497, E-mail: andreigrigoriu@yahoo.co.uk
Avocat Alina Grigoriu :Tel: 0766.758.496, E-mail: alinagrigore2003@yahoo.com
Fax: 0372.871.990
Web: www.consultanta-cedo.ro.

La apelurile telefonice vi se răspunde de luni până vineri între orele 10-19 și tariful este comunicat transparent clienților.

Soții Grigoriu sunt capabili să își apere clienții în fața instanțelor civile, penale, militare și comerciale din țară, dar și în fața Curții Europene de Justiție, iar limbile de comunicare sunt româna și engleza.
Orice cetățean european trebuie să știe că are drepturi și, mai ales, apărători de nădejde care să îl reprezinte la CEDO. Dreptatea este sfântă, de aceea trebuie să luptăm cu demnitate pentru obținerea ei, când ne este furată și să investim în ea.

Omul nu trebuie să se lase cuprins de deznădejde, chiar dacă se află în spatele gratiilor, fiindcă există speranță, cât există viață, și se va face dreptate la CEDO cât timp soții Grigoriu vor lupta pentru obținerea ei.

Zeci de cazuri câștigate la CEDO înseamnă tot atâtea acte de restaurare și de triumf al dreptății.

Acest articol este un guest post.

6 thoughts on “Soții Grigoriu îți apără drepturile la CEDO

  1. Deși sper sa nu fie nevoie, bine de știut unde putem apela. Mulțumesc pentru recomandare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.