Haine de vară de pe Femme Luxe

Haine de vară de pe Femme Luxe

De când am descoperit magazinul online din UK, Femme Luxe Finery, garderoba mea s-a îmbogățit considerabil, cu haine moderne și cât se poate de diverse. De-a lungul timpului, mi-am comandat tot felul de haine de pe site, de la seturi din două piese, la tricouri, blugi, rochițe și chiar salopete. De fiecare dată găsesc haine drăguțe și confortabile. În plus, și calitatea lor mă încântă. Și în această lună a ajuns la mine un colet de la Femme Luxe, cu câteva haine de vară. Haideți să vă arăt ce mi-am luat recent, iar la final, aștept să îmi spuneți cum vi se par alegerile mele.

Pantaloni khaki

M-am tot uitat în categoria Joggers, însă până la urmă am ajuns la pantaloni cargo. Pusesem de ceva vreme ochii pe acești pantaloni khaki, Khaki Green Cargo Slim Fit Trouser – Sunny. Am avut o reținere, credeam că nu îmi vor plăcea la fel de mult în realitate pe cât îmi plăceau în pozele de pe site. Totuși, mi-am luat inima în dinți și i-am adăugat în coșul de cumpărături.

Pot spune că îi ador și mă bucur că i-am luat, până la urmă. Materialul este destul de subțire, iar culoarea este perfectă pentru mine, pentru a înlocui clasicul negru pe care îl tot purtam. Cred că v-am zis recent că mi-am propus să nu îmi mai comand haine negre, iar pantalonii khaki sunt un compromis destul de bun, după părerea mea. Sunt extrem de confortabili.

Acest model de pantaloni are elastic în partea de jos și buzunare laterale. Mama chiar a râs când m-a văzut îmbrăcată cu ei, spunând că sunt „cu buzunare, așa cum îți plac ție”, asta deoarece în adolescență purtam doar pantaloni care aveau cât mai multe buzunare. Se pare că nu m-am schimbat prea mult de atunci, nu?

Tricou alb cu inscripție drăguță

Deși în comanda anterioară am avut trei tricouri albe cu inscripție, am ales și de data aceasta un tricou alb, tot cu inscripție. Asta deoarece, atunci când am văzut mesajul de pe tricou, mi-am zis că îl vreau neapărat. Tricoul White ‘In A World Where You Can Be Anything Be Kind’ Print Crew Neck T-Shirt – Cordelia, pe care îl găsiți în categoria T shirts, este un tricou simplu, cu mânecă scurtă și cu inscripție neagră, care îmi place tare mult. Cu siguranță îl voi purta cât de des posibil.

Două seturi loungewear

Pe lângă pantaloni și tricou, mi-am comandat și două seturi din categoria Loungewear. Setul Khaki Oversized Hoodie Shorts Loungewear Set – Ariyah l-am ales în special pentru vestă. Este compus dintr-o pereche de pantaloni scurți, până la genunchi, și o vestă cu capișon. Setul este disponibil în mai multe culori și recunosc că mi-a fost destul de greu să aleg, deoarece mi-au plăcut vreo trei sau patru variante de culoare.

Atât pantalonii, cât și vesta au buzunare. Pantalonii au un elastic lat în talie, completat de un șnur. Vesta este prevăzută cu un fermoar, iar capișonul ei are șnur. Fiind un model supradimensionat, este și extrem de confortabil.

Pantaloni scurți nu obișnuiesc să port, dar aceștia chiar mi-au plăcut. Deși am ales setul pentru vesta lui, pe care o voi putea asorta și cu alte ținute, până la urmă chiar îmi plac și pantalonii. Iar pentru modelul lor și pentru cât sunt de confortabili, acești pantaloni sunt perfecți în categoria de haine de vară. Acum, doar să mai și vină vara, să am când să îi port.

Cel de-al doilea set este Rose Short Sleeve Boxy Loungewear Set – Lacy. Seturile de genul acesta îmi plac enorm. Mi-am luat și vara trecută câteva astfel de seturi, nici nu mai știu câte am, pe culori diferite. Acesta roz mi-a atras atenția tocmai datorită culorii sale. Materialul este delicat și ușor lucios, iar culoarea este pur și simplu adorabilă! Pantalonii sunt prevăzuți cu elastic și șnur, iar tricoul are un design „cropped”, adică scurt și este și mai lărguț.

Haine de vară diverse, în culori luminoase

Acestea sunt noile mele haine de vară. Am ales culori cât mai vii, mai luminoase și chiar și piesele vestimentare khaki mi se par și ele suficient de colorate, în comparație cu cele negre pe care obișnuiam să le port. Voi ce părere aveți de alegerile mele? Ce alte haine de vară vă plac de pe Femme Luxe?

6 thoughts on “Haine de vară de pe Femme Luxe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.