3 motive să porți rochii midi în această vară

3 motive să porți rochii midi în această vară

M-am gândit să vă vorbesc despre trei motive de a purta rochii midi. Totuși, înainte de a trece la subiect, este important să știm ce sunt rochiile midi. O rochie midi este o rochie a cărei lungime se situează între porțiunea de sub genunchi și deasupra gleznelor. Spre deosebire de o rochie midi, o rochie maxi are lungimea până la glezne sau chiar până la podea. Dacă ne uităm pe site-urile de haine, la categoria new style dress, vom găsi o mulțime de modele de rochii midi, în stiluri și culori cât se poate de diverse.

3 motive să porți rochii midi

În continuare, îți voi oferi trei motive să porți rochii midi:

1. Sunt ușor de purtat și stilizat

Unul dintre principalele motive pentru care rochiile midi sunt apreciate și purtate de atâta timp este faptul că sunt ușor de stilizat. Poți să asortezi rochia midi cu o pereche de sandale, îți prinzi părul într-o coadă de cal și ai obținut o ținută perfectă pentru ieșit, fără prea mult efort. Cu o rochie midi arăți aranjată chiar și atunci când te pregătești în grabă.

2. Sunt versatile

Rochiile midi sunt unele dintre cele mai versatile piese vestimentare. Le poți purta cu o pereche de pantofi cu toc, sandale, balerini sau chiar cu o pereche drăguță de sneakerși. Indiferent de tipul de încălțăminte pe care îl asortezi rochiei midi, obții o ținută simpatică. Poți să asortezi rochia midi cu niște bijuterii și o geantă sau, dimpotrivă, cu o pereche de sandale și o pălărie de paie.

3. Poți purta rochii midi la orice ocazie

Poți purta o rochie midi la orice ocazie, datorită lungimii specifice acesteia. Poți purta o rochie midi când ieși în oraș, la o plimbare, când mergi la plajă, la o aniversare, la job sau chiar la o nuntă, de exemplu.

Recomandare rochii midi

Acum, că ți-am oferit motive să porți rochii midi, vin și cu două recomandări de astfel de rochii.

3 motive să porți rochii midi în această vară

Prima este o rochie albă, din dantelă, white lace midi dress, o rochie cu dantelă florală și mâneci lungi, perfectă pentru ocazii speciale.

3 motive să porți rochii midi în această vară

A doua este o rochie vintage galbenă, vintage yellow dress, o rochie simplă, din chiffon, cu un model floral în partea de sus.

Voi purtați rochii midi?

6 thoughts on “3 motive să porți rochii midi în această vară

  1. Eu nu prea port in general rochii! Cea galbenă imi place.si mai ai o muți albastră tu care imi place!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.