Geluri de duș pentru un ritual de relaxare

Geluri de duș pentru un ritual de relaxare

Când ne gândim la gelurile de duș, primul lucru care ne vine în minte este igiena corporală. Totuși, dincolo de principala lor utilizare, aceea de a ne asigura igiena și o curățare corespunzătoare a corpului, eu consider că gelurile de duș sunt ideale și pentru a ne oferi relaxare și o stare de bine. Desigur, pentru a ne bucura de o relaxare și de răsfăț folosind geluri de duș, este necesar să le alegem cu grijă.

După părerea mea, gelurile de duș trebuie să fie de calitate, iar asta înseamnă să fie catifelate, delicate cu pielea, să aibă un parfum plăcut și care persistă și să aibă o consistență mai cremoasă sau chiar ca un gel, nu ca apa.

De-a lungul timpului, am testat numeroase geluri de duș, de la diverse branduri. De fapt, cred că știți deja că am o oarecare obsesie pentru geluri de duș. Îmi place să am mereu cât mai multe recipiente în preajmă, astfel că pot să îl folosesc pe cel de care am chef în momentul respectiv. Iar recent am comandat câteva geluri de duș Dermacol, de care o să vă și vorbesc în continuare.

Geluri de duș Dermacol Aroma Ritual

În februarie am luat prima oară un set Dermacol Aroma Ritual, constând într-un gel de duș și o loțiune de corp, cu aromă de pepene roșu. Chiar dacă acest set este indisponibil momentan pe Notino, gelul de duș cu aromă de pepene roșu se găsește încă de vânzare individual. Mi-a plăcut tare mult mirosul acestui gel de duș astfel că, recent, am decis să testez mai multe geluri de duș din această gamă.

Așadar, în cea mai recentă comandă, am luat șase geluri de duș Dermacol Aroma Ritual:

 • Dermacol Aroma Ritual gel de duș anti-stres, cu aromă de struguri și lime
 • Dermacol Aroma Ritual gel de duș armonizant, cu aromă de ciocolată belgiană
 • Dermacol Aroma Ritual gel de duș energizant, cu aromă de cireșe negre
 • Dermacol Aroma Ritual gel de duș energizant, cu aromă de grapefruit roz
 • Dermacol Aroma Ritual gel de duș cald, cu aromă de mere și scorțișoară
 • Dermacol Aroma Ritual gel de duș cu efecte benefice, cu aromă de ceai verde și opuntia

După câteva utilizări ale gelurilor de duș, pot spune că sunt exact genul de geluri de duș care îmi plac. Sunt catifelate, au consistența potrivită, iar parfumul lor este pur și simplu irezistibil.

Ritual de relaxare cu gelurile de duș Dermacol Aroma Ritual

La final, vă las și un ritual de relaxare cu gelurile de duș Dermacol Aroma Ritual. Eu l-am folosit de câteva ori și garantez că asigură relaxarea de care aveți nevoie la finalul unei zile obositoare.

 1. Se ia gelul de duș cu aroma potrivită stării de spirit. Eu aleg întotdeauna gelul de duș în funcție de cheful pe care îl am în momentul respectiv. De exemplu, atunci când am simțit nevoia de o relaxare care să mă calmeze cu adevărat și să îmi facă ziua mai dulce, am optat pentru gelul de duș cu aromă de ciocolată belgiană. În schimb, când am simțit nevoia de energizare, am optat pentru gelul de duș cu aromă de cireșe negre.
 2. Se toarnă puțin gel de duș în apa de baie și se lasă să facă spumă.
 3. Se aduce o carte bună.
 4. Te întinzi în cada cu spumă, îți iei cartea în mână și, voilá, totul e pregătit pentru o baie relaxantă!

Voi obișnuiți să folosiți gelurile de duș în loc de spumant de baie sau și în scop de relaxare, sau doar pentru igiena corporală?

6 thoughts on “Geluri de duș pentru un ritual de relaxare

 1. Îmi plac mult gelurile de dus, mi-aș lua zilnic. :)) Desigur, le aleg după parfum, modul în care hidratează. Gelul de dus potrivit face minuni. Iar acestea par a face minuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: